Ažuriranje o privremenoj obustavi rada MYAirlinea

MYAirline želi objaviti sljedeća ažuriranja kako bi razjasnio situaciju i obavijestio o privremenoj obustavi:

“Prije svega, iskreno se ispričavamo što nismo osigurali dovoljno vremena za naše putnike koji su ostali zaglavljeni u zračnim lukama.”

U izjavi Upravnog odbora, “Priznajemo ljutnju i frustraciju s kojom su suočeni naši putnici i sve pogođene strane. MYAirline nedvosmisleno priznaje svoju odgovornost za ovaj fijasko izazvan našom iznenadnom obavijesti. Naš Upravni odbor i cijeli tim MYAirlinea ponizno se ispričava svim našim putnicima, Ministarstvu prometa Malezije, Malaysia Airports Holdings Berhadu, tajlandskim zračnim lukama, Malezijskoj komisiji za zrakoplovstvo (MAVCOM), Upravi za civilno zrakoplovstvo Malezije (CAAM), Upravi za civilno zrakoplovstvo Tajlanda (CAAT) i svim pogođenim stranama zbog ovakvog razvoja događaja. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Zbog dubokih financijskih ograničenja s kojima se trenutačno suočavamo, nismo u mogućnosti ponuditi pogođenim putnicima u zračnim lukama nikakve trenutačne mogućnosti oporavka usluge. Međutim, potičemo sve pogođene putnike kontaktirati naše predstavnike na customerservice@myairline.my (od 7:00 do 12:00) kako bi pokrenuli postupak povrata novca.

Željeli bismo iskoristiti ovu priliku kako bi izrazili zahvalnost tvrtkama AirAsia, Batik Air i Malaysian Airlines Group, kao i malezijskim zračnim lukama Holdings Berhad za pružanje pomoći u međuvremenu pogođenim putnicima.

MYAirline trenutačno istražuje sve načine kako bi ponovno aktivirao svoje operacije i ponovno poletio nebom. S poštovanjemn sve dionike molimo za strpljenje dok procjenjujemo sve opcije.

MYAirline će nastaviti objavljivati daljnja ažuriranja kada budu dostupna.”

Odgovori