Iberia: Nove linije preko zime za Dubrovnik i Zagreb

Španjolski nacionalni zračni prijevoznik Iberia (IB/IBE), član globalnog udruženja zračnih prijevoznika OneWorld, prvi put u povijesti letjet će prema Hrvatskoj i u zimskom redu letenja. Naime, u nadolazećem zimskom redu letenja koji će biti na snazi od 28. listopada 2018. do 30. ožujka 2019. godine, Iberia će zadržati promet na linijama iz Madrida za Dubrovnik i Zagreb.

Linija Madrid – Dubrovnik će u navedenom razdoblju imati dva leta tjedno, srijedom i subotom, dok će linija Madrid – Zagreb imati isto dva leta tjedno, ali utorkom i subotom. Na svim letovima u zimskom razdoblju najavljeni su zrakoplovi tipa Airbus A319 (na slici). 

Uzastopna pojačanja Iberije na linijama prema Hrvatskoj iz godine u godinu dovela su do rezultata tako što će dvije linije biti u prometu tijekom cijele godine. Podsjećamo da je prošle godine Iberijina tvrtka kći Vueling (VY/VLG) počela s prometom u zimskom redu letenja na dvije linije prema Dubrovniku, i to iz Barcelone i Rima (zračna luka “Fiumicino – Leonardo da Vinci”). Obje linije su u planu i ove godine u nadolazećem zimskom redu letenja. 

Foto © Josip Andračić (OSI/04.10.2011)

Odgovori