Etihad dogovorio interline suradnju s pet novih zračnih prijevoznika

Etihad Airways je dogovorio interline suradnju s pet novih zračnih prijevoznika i tako povećao svoju mrežu odredišta.

Suradnja je dogovorena s Kam Airom iz Afganistana, SKY expressom iz Grčke, Rey Airlinesom iz Australije, Jeju Air iz Južne Koreje i Myanmar Airlines International iz Mijanmara. S ovom suradnjom Etihadovi putnici će moći presjedati na letove ovih zračnih prijevoznika, dok će pritom imati samo jednu kartu i neće morati razmišljati o prtljazi jer će se ona automatski prebacivati s leta na let.

Putnici koji stižu Etihadom u Abu Dhabi moći će presjesti u zrakoplove Kam Aira i odletjeti do Kabula i dalje do ostalih odredišta u Afganistanu.

U Ateni će Etihadovi putnici moći presjesti na SKY expressove zrakoplove i odletjeti na 28 odredišta u Grčkoj i ma mediteranskim otocima.

S Rex Airlinesom je dogovoreno kako će putnici koji Etihadom dolete do Sydneya i Melbournea moći nastaviti putovanje prema 22 odredišta u Australiji.

Jeju Air će omogućiti Etihadovim putnicima presjedanje u Seoulu i let prema 27 odredišta u sedam država diljem sjeveroistočne Azije.

S Myanmar Airways International dogovoreno je kako će se preko odredišta u Južnoj Aziji povećati povezanost prema Yangonu i Mandalayu.

Etihad Airways trenutačno ima 123 interline, codeshare i ostalih strateških partnerstava sa zračnim prijevoznicima diljem svijeta.

Odgovori