Croatia Airlines uvodi novu sezonsku liniju Zagreb – Stockholm

Prenosimo objavu Croatia Airlinesa povodom otvaranja nove linije prema Stockholmu: „Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, danas je uveo novu sezonsku liniju Stockholm – Zagreb. U povodu toga, u zagrebačkoj zračnoj luci održana je prigodna svečanost na kojoj su dočekani prvi putnici iz Stockholma koji su u Zagreb stigli u 13 sati i 15 minuta zrakoplovom Airbus 319.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno će povezivati glavne gradove Hrvatske i Švedske triput tjedno (ponedjeljkom, srijedom i petkom) sve do sredine listopada ove godine, a putnicima na ovoj liniji na internetskim stranicama dostupne su povratne zrakoplovne karte po cijeni već od 159 eura www.croatiaairlines.com .

U povodu uvođenja nove linije, Croatia Airlines darivao je sve putnike na današnjim letovima OU486 Zagreb – Stockholm i OU487 Stockholm – Zagreb nagradnim voucherom s 20 posto popusta koji se može iskoristiti prigodom kupnje karte za sljedeće putovanje na ovoj liniji.

Osim izravnih sezonskih letova Zagreb – Stockholm, hrvatski nacionalni avioprijevoznik ove godine uvodi još dvije nove sezonske linije iz Zagreba: u utorak 21. svibnja planiran je prvi let na novoj liniji Zagreb – Berlin na kojoj će zrakoplovi letjeti također triput tjedno (utorkom, petkom i nedjeljom), a 14. lipnja 2024. uvodi se i treća nova linija i to Zagreb – Tirana na kojoj su letovi planirani dvaput tjedno (petkom i nedjeljom).

Zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom ovogodišnje turističke sezone povezivat će glavni grad Zagreb s ukupno 18 međunarodnih odredišta: Amsterdamom, Atenom (via Dubrovnik), Barcelonom, Bečom, Berlinom, Bruxellesom, Kopenhagenom, Frankfurtom, Londonom (Heathrow), Mostarom, Münchenom, Parizom, Rimom (via Split i via Dubrovnik), Sarajevom, Skopljem, Stockholmom, Tiranom i Zürichom.

Tijekom turističke sezone Croatia Airlines planira povezivati Hrvatsku s ukupno 28 međunarodnih odredišta, odnosno 29 europskih zračnih luka, a zrakoplovi će pritom letjeti na 50 međunarodnih linija. Ukupno je planirano više od 17.200 letova, a u ponudi će biti gotovo 2 milijuna sjedala.“

Odgovori