Češki SmartWings uvodi tri nove linije iz Poljske za Hrvatsku

Češki Smartwings uvodi nove linije iz Katowica za Dubrovnik i Split i iz Varšave za Dubrovnik

Češki SmartWings (QS/TVS) u svom ljetnom redu letenja za 2018. godinu najavio je tri nove linije iz Poljske za Hrvatsku. Dvije nove linije će biti iz baze u Katowicama za Dubrovnik i Split. Nova linija Dubrovnik – Katowice će biti u prometu 3 puta tjedno, svakog ponedjeljka, četvrtka i nedjelje od 31. svibnja do 30. rujna 2018. godine. Druga linija Katowice – Split će biti isto tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, četvrtka i subote od 2. lipnja do 29. rujna 2018. godine. Zrakoplovi tipa Boeing 737-800 Travel Servicea dolazili su već prošlih godina u Dubrovnik iz Varšave i Katowica četvrtkom, ali to su bile charter linije a sada će to biti redovna linija sa dva leta tjedno više. 

Iz Varšave se uvodi nova linija Dubrovnik – Varšava (zračna luka Frederyk Chopin) 3 puta tjedno, istim danima kao iz Katowica, ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom u istom razdoblju od 31. svibnja do 30. rujna 2018. godine. Ovogodišnja nova linija SmartWingsa Split – Varšava, koja je bila u prometu jednom tjedno svakog četvrtka u ljetnom redu letenja za 2018. godinu nije u prodaji. 

Na linijama Smartwingsa lete zrakoplovi tipa Boeing 737-800 (na slici) iz flote matične zrakoplovne tvrtke Travel Service (QS/TVS)

Foto: Avioradar J.K. (SPU/08.2012)

Odgovori