Zimski charter letovi za Dubrovnik počeli su već s prometom

Nepunih mjesec dana prije početka zimskog reda letenja, već su počeli s prometom zimski charter letovi za Dubrovnik. Prvi dolazak bio je već u ponedjeljak, 2. listopada, iz Amsterdama. Ovi zimski charter letovi najavjeni su tijekom cijelog mjeseca listopada i studenog ove godine te tijekom veljače i ožujka iduće godine. Uvijek su dva dolaska dnevno iz raznih europskih odredišta u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Belgiji, Nizozemskoj, Danskoj, Švedskoj, Finskoj i Norveškoj.

Na ovim charter letovima letjet će zrakolov Airbus A320 turskog zrakoplovnog prijevoznika Freebird Airlines (FH/FHY) koji će biti baziran u Dubrovniku. Trenutačno se radi o zrakoplovu Airbus A320 s malteškom registarskom oznakom 9H-FHB iz flote tvrtke kćeri Freebird Airlines Europe (MI/FHM). Proizveden je 2007. godine za japanskog prijevoznika Star Flyer (7G/SFJ), a od 2015. godine preuzeo ga je turski Freebird.

Radi se o dvotjednim turističkim aranžmanima turističke agencije RSD Reisen (RSD Travel/RSD Voyage) u kojima je prvi tjedan kružno putovanje autobusom po turističkim odredištima u Dalmaciji, Hercegovini i Crnoj Gori, a drugi tjedan je smještaj u hotelima.

Odgovori