Turkish Airlines FAM trip – Sri Lanka / Maldivi – 10.-19.listopada

Sri Lanka i Maldivi su odredišta koja bi vjerojatno mnogi htjeli posjetiti.

Turkish Airlines, jedna od četiri kompanije koje u zimskom redu letenja Dubrovnik povezuju sa međunarodnim zračnim lukama, želi vam predstaviti destinacije koje su dostupne korisnicima te kompanije. 

Kako bi žitelji Dubrovnika ali i cijele regije saznali što se sve nudi, koje su opcije i kako to sve izgleda odlučili su na par svojih destinacija povesti nekolicinu predstavnika medija. 

Naravno, u tom društvu se našao i Avioradar čiji će vam dubrovački dvojac u narednih desetak dana putem fotografija, tekstova i video uradaka nastojati što bolje približiti cijelo putovanje. 

Naše putovanje započinje u Dubrovniku sutra 10.listopada u 18:45 letom TK1440 DBV-IST. Predviđeni zrakoplov je Airbus A321. Nakon toga u ranim jutarnjim satima 11.listopada nastavljamo put prema Colombu, Sri Lanka sa kratkom pauzom u Maleu, Maldivi, TK732 IST-MLE-CMB. Predviđen je zrakoplov Airbus A330-300. Dolazak se očekuje u 17:35 po lokalnom vremenu.

Nakon nekoliko dana provedenih na Sri Lanki nastavljamo prema Maldivima gdje smo od 14.-18. listopada kada se ponovno preko Istanbula vraćamo u Dubrovnik.

U cijelom tom periodu ćemo vas detaljno izvještavati i predstaviti vam tvrtku Turkish Airlines, njihovu ponudu, kao i navedene destinacije i to svakodnevno u večernjim satima.

Turkish Airlines prvi put na redovnoj liniji iz Istanbula u Dubrovnik sletio je 10. svibnja 2016. godine. 

Turkish Airlines u Dubrovniku

Od tada konstantno povećava broj tjednih letova na ovoj liniji. Prošlog ljeta bilo je 5 letova tjedno, ovoga ljeta je 9 letova tjedno. Prošle zime bila su 3 leta tjedno a za narednu zimu najavljena su 4 leta tjedno. Ove godine milijunti putnik na Zračnoj luci Dubrovnik dočekan je 14. srpnja 2017. godine. upravo na letu Turkish Airlinesa iz Istanbula.

Zračna luka Dubrovnik dočekala ovogodišnjeg milijuntog putnika

Vjerujemo da će vam naši izvještaji biti zanimljivi stoga vas pozivamo da nas redovito pratite.

 

REDOVITI UPDATE!

Foto: Jan Kotek / DBV 07/17

Odgovori