Silver Air: Izmjene u redu letenja novih linija s Lošinja

Došlo je do promjene u redu letenja novih linija koje će povezati Lošinj s domaćim odredištima u Hrvatskoj i sa Švicarskom. U usporedbi s prvom najavom, manje letova je za Zagreb i Split, ali više letova bit će prema Švicarskoj i potrajat će duže u posezoni. 

Nova domaća linija Lošinj – Zagreb bit će u prometu dva puta tjedno umjesto najavljenih tri leta tjedno. Ukinuti su letovi četvrtkom, a letjet će se ponedjeljkom i petkom. Istovremeno, ukida se na novoj liniji Lošinj – Split jedan od najavljena dva leta tjedno, odnosno linija će biti u prometu samo utorkom, dok se letovi četvrtkom ukidaju. Treća, nova domaća linija Lošinj – Pula ostaje bez izmjena: dva puta tjedno i to utorkom i subotom.

Pojačana će biti linija iz Lošinja prema Švicarskoj. Na novoj liniji Lošinj – Lugano, uz najavljene letove jednom tjedno, nedjeljom, uvode se letovi i srijedom. Na svim navedenim linijama letjet će zrakoplov tipa Let L-410 Turbolet (na slici) češkog regionalnog prijevoznika Silver Air (SLD). Sve navedene linije su u planu od 24. lipnja do 26. rujna 2018. godine, odnosno 10 dana duže u rujnu u odnosu na prvu najavu.

Foto © Silver Air Travels

Odgovori