[ZAVRŠENO] Nagradni natječaj! Tražimo putnike za Frankfurt!

Pobjednik nagradnog natječaja je Sanjin Mrakovčić! Sanjin je prvi točno odgovorio na sva pitanja. Drugoplasirani je kasnio samo nekoliko sekundi!
Čestitamo dobitniku kojeg smo kontaktirali i obavjestili ga o osvojenoj nagradi. Sanjin nam je rekao da još ne zna koga će voditi i kada ali će nas o tome obavjestiti uskoro. 

Zračna luka Rijeka također čestita dobitniku.

Ogovori: 
1. Kojeg datuma ove godine je Condor počeo prometovati na liniji Frankfurt – Rijeka? 29.4.

2. Kojim danima u tjednu prometuje Condorova linija Frankfurt – Rijeka: četvrtak i nedjelja

3. Na koje sve aerodrome u Hrvatskoj leti Condor? RJK, ZAD, SPU I DBV

4. Do kojeg datuma ove godine će Condor letjeti na liniji Frankfurt – Rijeka? 21.10.

5. Koja grupacija je većinski vlasnik Condora: Thomas Cook Group

6. Koji zrakoplov je planiran na Condorovom letu Frankfrurt – Rijeka: A320,

7. Na području koje općine se nalazi Zračna luka Rijeka: Omišalj

8. Na kojem otoku se nalazi Zračna luka Rijeka: Krk

9. IATA kratica za Zračnu luku Rijeka: RJK

10. U kojem mjestu je sjedište udruge Avioradra: Nova Mokošica

[ZAVRŠENO] Tko prvi točno odgovori na slijedeća pitanja a da je ispunio sve ostale dole navedene uvjete leti za Frankfurt. Pitanja su: 

Frankfurt, jedno od vodećih financijskih središta Europe, magnet je za turiste. Od moderne arhitekture do bogate povijesti, Frankfurt vam može pružiti mnogo toga za vidjeti i doživjeti. Možete posjetiti poslovni dio grada sa visokim neboderima, brojne muzeje ili staru gradsku jezgru. Ne zaboravite i na shopping, u samom središtu grada možete potrošiti koji euro u mnogobrojnim prodajnim centrima. Frankfurt je odlično povezan sa okolicom, tako da možete usput posjetiti, primjerice, Luxembourg koji je udaljen stotinjak kilometara ili posjetiti neki drugi grad u Njemačkoj poput Mainza, Bonna ili Kelna. Izbor je na vama.

U suradnji sa Zračnom lukom Rijeka, nagrađujemo vas sa dvije povratne karte za Frankfurt. Trebate samo točno odgovoriti na sva postavljena pitanja u nagradnom zadatku i pritom biti najbrži 😉 Nagrada: povratna karta za dvije osobe na letu prijevoznika Condor, Rijeka – Frankfurt – Rijeka.

Opis nagradnog natječaja

I ovoga puta morat ćete se malo više potruditi kako biste osvojili nagradu… Pitanja će se objaviti u srijedu 23. svibnja, a do tada morate napraviti još nekoliko koraka. Ovu objavu (na dnu članka) objavljenu u petak podijelite na svojem Facebook profilu (objava mora biti javna/public). U komentaru objave na Facebook stranici Avioradara označite osobu s kojom želite putovati. Uz to lajkajte Facebook stranice Avioradara i Zračne luke Rijeka  https://goo.gl/eFiWN9

 

Pravila:

UVJETI SUDJELOVANJA:

Za sudjelovanje je potrebno napraviti sljedeće (po mogućnosti prije samog natječaja, odnosno odmah):

  1. Lajk Facebook stranice Avioradara i Zračne luka Rijeka
  2. Podijelite Facebook najavu nagradnog natječaja (nalazi se ispod ovih pravila) na svojem Facebook profilu. Objava mora biti javna/public.
  3. U komentaru najave nagradnog natječaja označite osobu s kojom ćete putovati u Frankfurt, a možete označiti i više osoba za koje želite obavijestiti o natječau.

NAGRADNI NATJEČAJ:

  1. U srijedu 23.svibnja.2018. između 20:00 i 20:30 sati u ovom će tekstu biti objavljen zadatak koji ćete morati riješiti. U toj objavi naći ćete sve podatke potrebne za rješavanje zadatka. Dobitnik će biti osoba koja prva potpuno točno riješi zadatak. Dakle, trebate biti najbrži, no, isto tako, trebate biti i točni.
  2. Dobitnika nagrade objavit ćemo ovdje u srijedu 23.svibnja.2018. u 21:00h
  3. Prije objave dobitnika, provjerit ćemo jeste li obavili sve tražene radnje (lajk, dijeljenje, oznaka prijatelja, rješenje nagradnog natječaja)
  4. Odgovori na sva pitanja mogu se naći na portalu Avioradar i dopušteno je upotrebljavati tražilicu na portalu (za rezultate tražilice na portalu morate scrolati niže ispod naslova članaka), kao i ostale internet tražilice.

 

Ostali uvjeti nagradnog natječaja

Organizator ovog nagradnog natječaja je udruga Avioradar.

U natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Zračne luke Rijeka i članovi udruge Avioradar.

Natječaj traje od petka  18.05.2018. od 20:00h do srijede 23.05.2017. do 20:30h. Ime dobitnika objavit ćemo na web portalu avioradar.hr 23.05.2018. u 21:00h.

Nije moguća zamjena karata za novac niti su dopuštene kasnije izmjene imena i termina polazaka nakon što prođe razdoblje za odluku o datumu putovanja.

Kartu osvojenu na nagradnom natječaju moguće je iskoristiti na letu Condora Rijeka – Frankfurt – Rijeka u razdoblju od kraja nagradnog natječaja do 21.10.2018., a potrebno se javiti najkasnije 7 dana prije planiranog putovanja. Tada se mora odlučiti i koja osoba putuje u Frankfurt s dobitnikom. Obje osobe moraju putovati u isto vrijeme u oba smjera, te barem jedna osoba mora biti punoljetna. Dobitnik i suputnik putuju u ekonomskom razredu. Uključena je ručna prtljaga do 6kg. Ako su na željenom letu sva mjesta popunjena, putovanje se mora pomaknuti na onaj datum kad su mjesta raspoloživa.

Sve ostale troškove proizašle na putovanju snosi dobitnik.

Prilikom rješavanja zadatka, sudionik pristaje Avioradaru dati osobne podatke (ime i prezime, broj telefona i ime na Facebook profilu) zbog lakšeg identificiranja. Potencijalni dobitnik pristaje na objavu njegovog imena i prezimena u objavi na portalu Avioradar.
Avioradar će štiti podatke svih sudionika i neće ih dijeliti dalje te će ih nakon petnaest dana obrisati iz svih baza podataka.

Natječaj nije geografski ograničen i mogu sudjelovati apsolutno svi.  
Rok za prigovor je 7 dana od objave pobjednika natječaja i to na e-mail adresu info@avioradar.hr

Nemojte da vam se dogodi kao prošli put: biti dobitnikom, a nagradu ne moći dobiti zbog neispunjenih svih uvjeta 😉

Sretno!

Odgovori