Nagradna igra „Otputuj sa Avioradarom i Turkish Airlinesom u Istanbul“

Božić nam stiže, a s njime i vrijeme darivanja. Avioradar i Turkish Airlines će vam pod bor donijeti jednu vrlo vrijednu nagradu. Nagrađujemo vas sa dvije povratne karte na relaciji Dubrovnik – Istanbul. Uz povratne karte dobivate i plaćenu turu po Istanbulu. Nagrada je fantastična zar ne?

 

Pravila nagradne igre:

Za sudjelovanje u nagradnoj igri morate napraviti obavezna 3 koraka.

  1. Prvi korak je lajkati facebook stranice Avioradar i Turkish Airlines
  2. Drugi korak je da podjelite Facebook objavu nagradne igre na svom Facebook profilu. Objava mora biti javna/public
  3. Označite osobu sa kojom ćete otputovati u Istanbul u komentar objave nagradne igre (objavljene na Avioradar facebooku), možete označiti i više osoba za koje želite da čuju za našu nagradnu igru. Uz označavanje osoba ukratko objasnite zašto želite otputovati u Istanbul sa Turkish Airlinesom.

 

Da ponovimo i pojednostavimo korake za sudjelovanje u nagradnoj igri

  1. Lajk na facebook stranicama Avioradar i Turkish Airlines
  2. Tagiraj osobu s kojom bi htio na putovanje i prijatelje za koje želiš da znaju za igru
  3. Podijeli objavu o nagradnoj igri na svom profilu (javna objava)

 

Ostali uvjeti nagradne igre

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici Turkish Airlinesa i članovi udruge Avioradar.

Nagradna igra traje od ponedjeljka 11.12.2017. do 17.12.2017. u 23:59h. Ime dobitnika ćemo objaviti facebook stranici i web portalu avioradar.hr 18.12.2017. u 18h. Dobitnik će se odabrati slučajnim odabirom pristiglih prijava.(random.org)

Nakon slučajnog odabira dobitnika provjeriti ćemo da li je sudionik napravio sve što je zahtjevano u uvjetima za sudjelovanje na nagradnom natječaju. Ukoliko sudionik nije napravio sve zahtjevano bira se novi dobitnik.

Sretni dobitnik nagradne igre će odmah po izvlačenju biti kontaktiran od strane Avioradara, te do 23.12.2017. mora odlučiti kada želi otputovati u Istanbul. Do tog datuma mora odlučiti i koja osoba putuje u Istanbul sa dobitnikom. Obje osobe moraju putovati u isto vrijeme u oba smjera, te barem jedna osoba mora biti punoljetna. Karta mora biti iskorištena do 31.03.2018. godine.

Nije moguća zamjena karata za novac, niti su dopuštene kasnije izmjene imena i termina polazaka nakon što prođe period za odluku o datumu putovanja.

Dobitnik putuje u ekonomskoj klasi na letu Turkish Airlinesa Dubrovnik – Istanbul – Dubrovnik. U kartu je uključena i predana prtljaga težine do 30 kilograma.

Besplatnu turu po Istanbulu koja će uključivati obilaske najvažnijih znamenitosti grada organizirat će Turkish Airlines u dogovoru s dobitnikom.

Sve ostale troškove proizašle na putovanju snosi dobitnik.

Možete tagirati i dijeliti više puta ali vaše ime u izvlačenje ulazi samo jednom.

Nagradna igra nije geografski ograničena i mogu učestvovati apsolutno svi.  

Sretno!

Vaš Turkish Airlines i Avioradar

 

PROČITAJTE JOŠ:

Iz Dubrovnika do Šri Lanke sa Turkish Airlinesom

Turkish Airlines & Business Lounge u Istanbulu

REPORTAŽA: Nešto sasvim drugačije – Velassaru – Maldivi!

Turkish Airlines iz Dubrovnika trenutno u posebnoj ponudi ima putovanja prema: COLOMBO od 549EUR, MANILA od 698EUR, PHUKET od 649, SINGAPORE od 579EUR, MALE od 635, KUALA LUMPUR od 569EUR.
Razdoblje prodaje: 5.12.-26.12.2017., razdoblje putovanja 10.1.2018.-10.6.2018.
 
Također u istom periodu nudi se TLV od 333EUR, ATH od 249EUR, LHR od 269EUR i CDG od 249EUR.
 
Tijekom cijele zime u prodaji će biti promotivne cijene karata za 10 destinacija u US:  JFK, MIA, LAX, SFO, ORD, IAH, IAD, LAX, ATL i BOS od 540 EUR. 

 

Odgovori