Lufthansa unaprjeđuje Airbuse A320 novom kabinom

Kako njemački zračni prijevoznik navodi u objavi za medije, putnici Lufthanse će u budućnosti iskusiti novu unutrašnjost kabine na short i medium haul rutama. Unaprjeđenje kabine će nuditi znatno više udobnosti i premium kvalitetu. Počevši od proljeća 2025., tvrtka će sukcesivno opremiti 38 Airbusa A320 koji već lete za Lufthansu novom, kako tvrde, inovativnom kabinom.

Veliki pretinci za prtljagu mogu primiti do dvostruko više ručne prtljage nego trenutačni, a prtljaga se sada može odložiti okomito, što je mnogo brže i praktičnije, a pretinci su 40 posto veći. Uz to, Lufthansa će u svako sjedalo instalirati USB priključak koji se može koristiti za punjenje mobilnih uređaja.

Po prvi puta u Lufthansinim zrakoplovima sva će sjedala biti opremljena držačem za tablete i pametne telefone. Putnici će tako moći puno ugodnije gledati filmove i serije na vlastitim uređajima bez potrebe za držanjem uređaja u rukama ili odlaganjem na stolić pred sobom.

Zahvaljujući ergonomskom oblikovanju naslona, nova sjedala talijanskog proizvođača Geven također nude više prostora za noge uz isti razmak sjedala.

Odgovori