Eurowings ponudio novu uslugu Cash & Miles

 

Eurowings je ponudio novu uslugu za sve korisnike Miles & More nagradnog programa te se sada dio karte može platiti prikupljenim miljama. To je odlično za korisnike koji ne skupe velik broj milja pa ih napokon imaju priliku potrošiti i ne moraju čekati određene dosta velike iznose kako bi dobili besplatnu kartu. Često su nagradnim miljama istjecali rokovi uporabe i bile bi izbrisane s računa. Sada postoji nova mogućnost za njihovo trošenje i smanjivanje cijene karata, samo ih morate imati prikupljeno najmanje 3.000.

Prilikom kupnje karte, odaberete iznos milja koji želite potrošiti (pravilo o najmanje 3.000 milja) i ostatak platite novcem.

Primjerice, putujete iz Zagreba za Stuttgart, cijena karte iznosi 50 eura, a vi imate točno 3.000 milja. Odlučite ih potrošiti te vam to snizi cijenu karte za određeni iznos. Na kraju ćete platiti manje od 50 eura. Dakle, uštedjet ćete određeni iznos. Koliko ćete uštedjeti, ovisi o količini milja koju imate na svom Miles & More računu.

Usluga je dostupna na Eurowingsovoj web stranici i aplikaciji.

Nakon što ste odabrali rutu, datum, let i unijeli svoje podatke, u zadnjem koraku, odnosno pri naplati, vidjet ćete opciju Cash & Miles. Kliknete na to i bit ćete preusmjereni na Miles & More web stranicu gdje se morate prijaviti koristeći svoje Miles & More podatke.

Na stranici ćete vidjeti klizač s kojim odaberete količinu milja koju želite potrošiti. Tu ćete potvrditi odabir. Nakon toga, bit ćete vraćeni na stranicu Eurowingsa i gdje ćete dovršiti plaćanje preostalog iznosa.

Cash & Miles usluga može se koristiti na svim Eurowingsovim letovima u domaćem i međunarodnom prometu u svim razredima koji su dostupni na Eurowingsovim web stranicama.

Ako mijenjate datum polaska leta, nagradne milje će se automatski prebaciti te, ako nova karta stoji više od izvorne cijene, platit ćete samo razliku. Za sad razliku nije moguće doplatiti nagradnim miljama već samo novcem.

Cash & Miles nije moguće koristiti za dodatne usluge kod partnera Eurowingsa, poput putnog osiguranja ili najma automobila.

Odgovori