Eurowings Discover sada je Discover Airlines

Eurowings Discover postaje Discover Airlines. Rezultat je to ideje Lufthansa Grupe rebrandingom stvoriti novi identitet Discovera kao leisure prijevoznika i time ga odvojiti od niskobudžetnog brenda Eurowingsa.

Uz ime, mijenja se i vizualni identitet, uključujući bojanje zrakoplova, unutrašnjost kabine, uniforme i sl. Brend Bauer, generalni direktor Discover Airlinesa, tom je prilikom komentirao: “Našu smo zrakoplovnu tvrtku izgradili u rekordnom roku od dvije godine, zaposlili smo oko 2.000 zaposlenika, uveli u službu 22 zrakoplova i danas letimo na više od 60 odredišta diljem svijeta. Discover Airlines predstavlja kvalitetu, užitak i lakoću, a na kraju krajeva, ljudi lete s nama u najbolje doba godine.”

Uz vizualne promjene, rebranding će uključivati ​​nadogradnju premium ekonomskog proizvoda, besplatne slušalice na long-haul letovima i kvalitetniju hranu. Prijevoznik će nastaviti letjeti pod kodom 4Y, dok će se sve postojeće rezervacije pod Eurowings Discover automatski prenijeti.

Komentirajući zašto je došlo do rebrandinga, generalni direktor Bauer je rekao kako Lufthansa Grupa želi izbjeći tržišnu zabunu s Eurowingsom i omogućiti Discoveru razviti se kao vlastiti brend. Otkako je pokrenut tijekom pandemije, Discover je postao popularan među njemačkim turistima, nudeći leisure letove iz svojih baza u Frankfurtu i Münchenu.

Glasnogovornik Lufthanse tom je prigodom komentirao: “Cilj je dodatno izoštriti profil Eurowings Discovera kao kvalitetnog leisure prijevoznika Lufthansa Grupe u Njemačkoj i jasno se pozicionirati u segmentu odmora i privatnih putovanja. U tom kontekstu, također je odlučeno da se postojeći brend dalje razvija.”

Odgovori