ETF Airways potpisao suradnju s Neosom

Neos, druga najveća talijanska zrakoplovna tvtrtka i dio Alpitour Worlda, potpisala je Wet Lease ugovor s ETF (akronim za Enjoy The Flight) Airwaysom, hrvatskom zrakoplovnom tvrtkom s kojom je već započeo suradnju prošlog ljeta.

Kroz ovaj ugovor, ETF Airways će Neosu osigurati zrakoplov Boeing 737-800 sa 186 sjedala u ACMI-ju, uključujući sve prateće usluge kao što su osiguranje, posada i održavanje.

Zrakoplov će posebno biti namijenjen operacijama koje polijeću iz zračne luke Milano Bergamo, pridonoseći većoj operativnoj i komercijalnoj fleksibilnosti, osiguravanju većeg kapaciteta, što je osobito potrebno tijekom glavne sezone, i poboljšanju ukupnih operacija pojedinačnih rotacija. Ovim novim ugovorom Neos nastavlja ulagati u vlastiti rast, ali prije svega u stabilnost opsežnog programa letova koji planira i nudi svojim korisnicima.

„Vrlo smo zadovoljni ovom važnom suradnjom s ETF Airwaysom koja predstavlja daljnju priliku za rast našeg poslovanja i koja će nam omogućiti da našim klijentima zajamčimo operativnu stabilnost koja nas odlikuje, čak i tijekom razdoblja velike potražnje, dok istovremeno nudimo kvalitetu i visoku usluge na razini”, kaže Carlo Stradiotti, izvršni direktor Neosa.

Odgovori