Emirates je prošao IOSA audit sa savršenom ocjenom

 

Emirates je prošao IATA Operational Safety Audit (IOSA) bez primjedbi, a to je ekvivalent savršenoj ocjeni, što se ne događa vrlo često zbog složenosti operacija zračnog prijevoza.

Sir Tim Clark, predsjednik Emiratesa, rekao je: „Sigurnost je jedna od Emiratesovih temeljnih vrijednosti, a od samih početaka neprestano ulažemo sredstva kako bi osigurali da naše operacije odgovaraju rigoroznim sigurnosnim standardima. Proći IOSA audit bez primjedbi vrhunsko je ostvarenje, posebice u vremenima kada imamo ubrzano povećanje prometa u ovo postpandemijsko vrijeme kao i globalnu mrežu odredišta. Ovo je zasluga naših internih timova i vanjskih partnera koji su doprinijeli Emiratesovom prijevozu nekoliko tisuća putnika i tona tereta diljem svijeta svaki dan. Nastavit ćemo naporno raditi kako bi osigurali siguran i održiv zračni prijevoz.”

Tijekom audita koji je trajao 5 dana, provjeravalo se kako funkcionira Emiratesov sustav operacijskog upravljanja u više od 1.000 standarada i preporučenih praksi od strane auditora iz International Air Transport Association (IATA).

Emirates je uspio pokazati svoje rigorozne sustave i procese kako bi osigurao sigurne operacije i plovidbenost svoje flote zrakoplova Boeing 777 i Airbus A380.

Odgovori