Discover Airlines otvara longhaul bazu u Minhenu

Discover Airlines će u idućoj godini pojačati svoje operacije u zračnoj luci München te uz postojeće kratke i srednje duge letove, dodati i longhaul letove. Zračni prijevoznik će bazirati dva širokotrupna zrakoplova Airbus A330-300 od ožujka 2025. Discover Airlines je trenutačno najveći leisure prijevoznik u Münchenu s baziranih pet uskotrupnih zrakoplova sa 70 letova tjedno na 23 turistička odredišta.

Discover Airlines će iz Münchena letjeti prema Sjevernoj Americi i Africi. München će prvi put u povijesti biti povezan s Orlandom i to tri puta tjedno s prvim letom koji kreće 3. 3. 2025. Od prvog travnja (ipak nije šala) Discover će letjeti prema glavnom gradu Namibije, Windhoeku. Isto kao i u Orlando, tamo će letjeti tri puta tjedno. Pet puta tjedno će letjeti prema Calgaryju, gradu u Kanadi. Na sva odredišta će letjeti tijekom cijele godine.

Zračna luka München je Discoverova druga baza nakon Frankfurta. Svi novi letovi će kretati iz Terminala 2 kako bi se omogućio brz i učinkovit transfer putnika s Lufthansinih letova.

Odgovori