Croatia Airlines uvodi AMOS Airline / MRO Edition

 

Croatia Airlines i Swiss Aviation Software potpisali su sporazum o strateškom partnerstvu u sklopu kojeg će se u poslovanje nacionalnog avioprijevoznika implementirati AMOS Airline/MRO Edition, sveobuhvatno softversko rješenje za optimizaciju i pojednostavljenje održavanja i inženjeringa zrakoplovne kompanije.

Odluka o usvajanju softvera AMOS Airline/MRO Edition, nakon sveobuhvatne evaluacije različitih vodećih rješenja u industriji, u skladu je s predanošću Croatia Airlinesa da osigura najviše standarde sigurnosti, učinkovitosti i pouzdanosti u poslovanju. Oslanjajući se na napredne značajke i funkcionalnosti softvera AMOS, Croatia Airlines nastoji poboljšati svoje procese održavanja i ukupnu operativnu učinkovitost.

AMOS je globalno prepoznat kao vodeće rješenje u održavanju zrakoplova. Vrhunske funkcionalnosti osnažit će Croatia Airlines u učinkovitijem upravljanju procesima održavanja, inženjeringa i logistike flote, smanjujući vrijeme prekida rada i povećavajući raspoloživost zrakoplova.

Softverski paket AMOS pružit će Croatia Airlinesu sveobuhvatnu funkcionalnost i podržati stratešku obnovu flote u potpuno novu flotu A220 do 2026. godine, nudeći napredne mogućnosti za postupno uvođenje i povlačenje zrakoplova iz poslovanja.

Usto, korisničko sučelje sustava i intuitivni način rada poboljšat će produktivnost i suradnju među timovima za održavanje i inženjering Croatia Airlinesa.

Kako Croatia Airlines već koristi AVIATAR, neovisnu i otvorenu digitalnu platformu Lufthanse Technik za zrakoplovnu industriju, uskoro će imati koristi od integracije tih dvaju sustava u sklopu novog ekosustava Digital Tech Ops.

Početak implementacije AMOS-a u Croatia Airlinesu očekuje se u narednim tjednima. Projekt će uključivati ​​blisku suradnju stručnih timova Croatia Airlinesa i tvrtke Swiss-AS kako bi se osigurao nesmetan prijelaz na novi sustav.

Odgovori