Croatia Airlines obnavlja proizvod u suradnji s DB-om: Rail&Fly

Croatia Airlines objavila je svoj prvi produkt Rail&Fly (koji je tijekom vremena mijenjao naziv pa se zvao i AirTrain i Fly and Rail…) za putovanja od 26. listopada 2003.godine.

Tijekom godina putnicima je nuđena mogućnost presjedanja u Frankfurtu, Münchenu i Düsseldorfu na sve linije njemačkog prijevoznika Deutsche Bahna. Pritom je tvrtka gradila posebne ponude (npr. za Svjetsko nogometno prvenstvo 2006. u Njemačkoj), tehnološki napredovala u prijelazu s papirnatih karata na elektronske te pratila tehnološki napredak DB-a, njihov ticketing i kupnju rezervacija na automatima.

Nakon nedavne promjene distribucijske platforme DB-a, a zbog značajnog pada putnika uzrokovanog pandemijom koronavirusa, privremeno je obustavljena prodaja produkta Fly&Rail i trenutačno se aktivno radi na ponovnoj uspostavi distribucije i prodaje redovitih vlakova unutar Njemačke koje obavlja DB.

Nakon ponovnog povezivanja distribucijskih sustava, putnici će ponovo moći kupiti kartu Croatia Airlinesa koja će uključivati i prijevoz vlakom unutar Njemačke, a s obzirom na to da projekti povezivanja različitih distribucijskih sustava uvelike ovise o trećoj strani, tj. o dobavljaču, u ovom trenutku nije moguće točno predvidjeti datum puštanja u prodaju.

Odgovori