Croatia Airlines još dostupnija putnicima putem novih web stranica

Putnicima Croatia Airlinesa od danas su na raspolaganju nove web stranice (www.croatiaairlines.com) koje donose novi i prozračan dizajn te user-friendly iskustvo pregledavanja sadržaja i aktualnih ponuda nacionalnog avioprijevoznika.

Nova je web stranica responzivna, odnosno prilagodljiva svakoj vrsti uređaja i veličini ekrana s kojeg korisnik pristupa, čime je omogućeno jedinstveno korisničko iskustvo. Korporativna web stranica Croatia Airlinesa odsad uključuje i novi sustav online naplate, što korisnicima omogućuje još jednostavnije plaćanje zrakoplovnih karata. Osim na web stranici, novi sustav naplate dostupan je i putnicima koji karte žele kupiti telefonskim pozivom Kontakt centra Croatia Airlinesa ili neke od poslovnica tvrtke.

Novi dizajn stranicama daje još veću atraktivnost i bolju preglednost, a usklađen je s online trendovima i u cijelosti ispunjava sve zahtjeve suvremenih tehnologija, zadržavajući pritom osnovna obilježja prepoznatljivoga kompanijskog identiteta te i dalje naglašava Croatia Airlines kao suvremenu zrakoplovnu tvrtku. 

Novosti za korisnike neće nedostajati ni u budućnosti kad će web stranica doživjeti dodatne izmjene, nudeći još bolje funkcionalnosti privatnim i poslovnim korisnicima za koje će biti kreiran i novi kanal prodaje, a sve uz maksimalnu zaštitu osobnih podataka i sigurnost online plaćanja.

Nova web stranica sastavni je dio dodatne digitalizacije poslovanja Croatia Airlinesa  u svim poslovnim procesima i segmentima poslovanja tvrtke. Omogućuje daljnje unapređenje prodajnih procesa, veću učinkovitost prodajnog osoblja te još kvalitetniju uslugu putnicima i bit će podrška stalnom unapređenju rada nacionalnog avioprijevoznika koji svakodnevno prati zahtjeve putnika i trendove na tržištu te temeljem istih u svoje poslovanje uvodi potrebne promjene.

Odgovori