Belgijski TUI se vraća u Dubrovnik

TUI Airlines Belgium (TB/JAF) od suboten 20. lipnja, vratit će se na liniju Brisel – Dubrovnik koja će biti u prometu dva puta tjedno već od početka, srijedom i subotom, te ostaje s dva leta tjedno i ostatak ljetnog reda letenja. Na prvom dolasku najavljen je manji zrakoplov Boeing 737-700, a dalje su najavjeni veći zrakoplovi Boeing 737-800 (na slici). Ovo će biti prvi letovi TUI grupacije prema Hrvatskoj od početka ove godine.

Od 10. srpnja slijedi povratak na liniju Antwerpen – Split. Ova linija će biti u prometu isto dva puta tjedno, ali ponedljekom i petkom s manjim zrakoplovima Embraer ERJ-190. 

Nova linija Brisel – Pula koja je bila najavljena prvi put za ovu godinu, nije više u ponudi. Isto tako, više nisu u ponudi niti letovi iz Brisela, Deauvillea i Rotterdama za Brač, ali ti su bili otkazani još prije početka pandemije. 

TUI Airlines Netherlands (OR/TFL) povukao je iz ponude svoju jedinu liniju Amsterdam – Pula koja je imala dva leta tjedno. 

Poljski TUI isto je povukao iz poude svoju jedinu liniju Varšava – Split na kojoj je trebao letjeti jednom tjedno, četvrtkom, poljski zrakoplovni prijevoznik Enter Air (E4/ENT)

 

Odgovori