Aegean Airlines uvodi novu zimsku liniju za Dubrovnik

Grčki zrakoplovni prijevoznik Aegean Airlines (A3/AEE), član globalne udruge zrakoplovnih prijevoznika Star Alliance, u predstojećem zimskom redu letenja zadržat će u prometu sezonsku ljetnu liniju Dubrovnik (DBV) – Atena (ATH). Ovo će biti nova zimska linija za zračnu luku Dubrovnik

Od 28. listopada ova linija će biti u prometu s dva leta tjedno, utorkom i subotom, i to sve do 4. siječnja. 2020. godine. Nakon toga slijedi dvomjesečni zimski prekid prometa te će nakon 3. ožujka nastaviti s prometom, također s dva leta tjedno. 

Istovremeno će grčki zrakoplovni prijevoznik pojačati zimski promet i na liniji Zagreb (ZAG) – Atena (ATH). Pored prošlogodišnja dva leta tjedno, ponedjeljkom i srijedom, uvodi se i dodatni, treći let tjedno, četvrtkom, u odabranim razdobljima zimskog reda letenja. Isto kao i za Dubrovnik, i na liniji za Zagreb će biti zimska stanka u prometu, ali kraća, od 16. siječnja do 23. veljače 2020. godine. 

Na obje linije letjet će zrakoplovi tipa Bombardier Q400 (na slici) iz flote grčkog regionalnog zrakoplovnog prijevoznika Olympic Air (OA/OAL)

Red letenja:

Foto © Nikola Kovačević (ZAG/27.06.2018.)

Pročitajte još:

Odgovori