9A-JIP – novi zrakoplov u hrvatskom registru

Hrvatski zračni prijevoznik Air Pannonia proširio je svoju flotu za još jedan zrakoplov. Cessna 525A CitationJet CJ2 dobila je novu registarsku oznaku 9A-JIP. Radi se o zrakoplovu serijskog broja c/n 525A-0209 koji je proizveden 2004. godine za danskog zračnog prijevoznika Air Alsie (6I/MMD), gdje je letio sa registarskom oznakom OY-UCA sve do proljeća ove godine. U Osijek je ovaj zrakoplov doletio iz Danske u lipnju ove godine. 

Na Avioradaru Vam prenosimo priopćenje za javnost tvrtke Air Pannonia:

Tvrtka Air Pannonia s ponosom Vas obavještava da smo pojačali svoju flotu s novim zrakoplovom Cessna 525A CitationJet CJ2.  Riječ je o zrakoplovu koji je jedan od komfornijih zrakoplova ove klase, osim sigurnosti i pouzdanosti ima veći kapacitet i brzinu u putovanjima na daleke destinacije te će nam pomoći u još boljem pozicioniranju na europskom i svjetskom tržištu.

Air Pannonia širenjem svojih usluga i probojem na tržište postala je poželjna tvrtka za suradnju mnogim ljudima u poslovnom, showbiz i sportskom svijetu, i zato se stvorila potreba za kupovinom novog zrakoplova.

Slijedom toga logična je i potreba za otvaranjem novih radnih mjesta, pa smo tako uz postojeće kapacitete hangara, servisa, dva zrakoplova, našeg zrakoplovnog sjedišta u Osijeku zaposlili i tri nova pilota te ustrojili prodajni centar u Osijeku.

Tako u vremenima kada se Slavonija spominje većinom u kontekstu iseljavanja, naša tvrtka dokaz je da se u Slavoniji može uspjeti.

Foto © Air Pannonia (OSI/12.06.2018)

Odgovori