Zrakoplov Eurowingsa nosi reklamu Kvarnera

Zrakoplov tipa Airbus A320 njemačkog niskotarifnog zračnog prijevoznika Eurowings (EW/EWG) od srijede, 14. studenog, nosi nove promotivne naljepnice za Kvarner. Radi se o zrakoplovu s registarskom oznakom D-AEWK koji je proizveden u srpnju 2016. godine i istog mjeseca je isporučen Eurowingsu. Trenutačno se nalazi u Eurowingsovoj bazi u Düsseldorfu. Od prošle srijede ovaj je zrakoplov letio redoslijedno na linijama iz Düsseldorfa za Gran Canariju, Budimpeštu, Zürich, London (Heathrow), Hamburg, Dresden, Lanzarote, Prištinu, Berlin (Tegel), te danas leti za Manchester, Newcastle i Rim (Fiumicino).

Zračna luka Rijeka u suradnji s Turističkom zajednicom Kvarnera ulaže značajna sredstva u promociju regije. U 2018. godini Zračna luka Rijeka uložila je iz vlastitih sredstava gotovo 3 milijuna kuna u promociju putem zračnih prijevoznika. Ogledni primjer ovakve vrste oglašavanja je upravo ova promocija na zrakoplovu Eurowingsa, putem kojeg se regija Kvarnera promovira na svim europskim i svjetskim odredištima koja će ovaj zrakoplov posjetiti u narednih godinu dana. Upravo poznatost i posjećenost regije predstavlja značajan čimbenik prilikom odluke zračnih prijevoznika o uvođenju novih linija, zbog čega je ovakva vrsta promocije od velikog značaja za svaku regiju.

Ovaj “kvarnerski” zrakoplov očekuje se uskoro i na zračnoj luci Rijeka. Naime, linija Rijeka-Düsseldorf postala je cijelogodišnja, odnosno i sada, tijekom zimskog reda letenja, u ponudi su dva leta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Cijene karata u jednom pravcu kreću se već od 19,99 €

Pročitajte još:

Foto © Avioradar – Marijo Dedić-Jandrek (DUS)

 

 

Odgovori