Zračna luka Franjo Tuđman prvi put u povijesti bilježi tri milijuna putnika

Boris Kolka,Stephan De Bleser i Jacques Feron

 

U poslovanju Zračne luke Franjo Tuđman 2017. godina ostat će zabilježena po rekordnim rezultatima u prometu, a po prvi put u povijesti zagrebačka zračna luka zabilježila je i tromilijuntog putnika. Sretni putnik Stephan De Bleser iz Belgije prijavio se na let Croatia Airlines OU4456 Zagreb – Bruxelles.
Prijava tromilijuntog putnika na let popraćena je prigodnom svečanošću i glazbenim iznenađenjem u izvedbi kvarteta trombona Zagrebačke filharmonije, u prostoru za registraciju, razveselivši tako i brojne druge putnike koji su se zatekli u zračnoj luci. Jacques Feron, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d. čestitao je sretnom putniku i uručio prigodni dar – poklon bon u vrijednosti 200 eura iskoristiv u Aelia Duty Free Shopu u Zračnoj luci Franjo Tuđman.
„Uspješnu poslovnu godinu završavamo na najbolji mogući način, obilježavanjem tromilijuntog putnika zračne luke, po prvi put u povijesti. Čestitam gospodinu De Bleseru, našem tromilijuntom putniku i zahvaljujem svim putnicima koji su koristili usluge Zračne luke Franjo Tuđman u ovoj godini, u kojoj smo otvorili novi putnički terminal i ostvarili izvrsne prometne rezultate“, izjavio je Jacques Feron.
Darivanju se priključila i Croatia Airlines s dvije povratne zrakoplovne karte za jednu europsku destinaciju po izboru putnika, koje je uručio Boris Kolka, direktor prodaje i marketinga. Prvi tromilijunti putnik u povijesti Zračne luke Franjo Tuđman je Belgijanac Stephan De Bleser koji je izjavio: „Ugodno sam iznenađen ovakvim dočekom, osjećao sam se kao filmska zvijezda!
Drugi put sam u Hrvatskoj, puno vam hvala na poklonima, bon ću iskoristiti odmah u duty free shopu, a s obzirom na to da sam dobio i aviokarte, ponovno ću se vratiti u Hrvatsku.“

Foto: Avioradar – Karlo Mudri

Odgovori