Zimska zračna linija Dubrovnik – Frankfurt

 Turistička zajednica grada Dubrovnika i Croatia Airlines postigli načelni dogovor oko ponovnog uspostavljanja zimskih letova između Dubrovnika i Frankfurta.

Na nedavno održanoj 6. sjednici Skupštine TZ grada Dubrovnika, predstavljajući Program rada i financijski plan za 2016. direktorica TZ Romana Vlašić,   posebno je istaknula neke od stavki koje bi se trebale realizirati u sljedećoj godini, a jedna od najvažnijih je sufinanciranje leta iz Frankfurta.

Direktorica TZ  Romana Vlašić, za Avioradar je izjavila : 

Sukladno ranijim pregovorima, Croatia Airlines se prijavila na odgovarajući model udruženog oglašavanja HTZ-a i kandidirala liniju Dubrovnik Frankfurt u zimskom redu letenja 2016/17. U tijeku je redovna procedura, predstoji potpisivanje ugovora, te dogovaranje detalja za nastavak cjelogodišnjeg letenja u razdoblju od tri godine koje bi zaokružilo ovaj projekt, u cilju produženja sezone bazirane na navedenoj liniji. TZ grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom, Zračnom lukom Dubrovnik i predstavnicima turističke industrije nastavlja pregovore i za druge zimske direktne linije, o čemu ćemo naknadno izvijestiti.

Informaciju nam je potvrdio i glasnogovornik Croatia Airlinesa, gospodin Davor Janušić

U tijeku su pregovori svih zainteresiranih sudionika oko mogućeg ponovnog uspostavljanja redovite međunarodne linije Croatia Airlinesa između Dubrovnika i Frankfurta. Zasad je postignut načelni dogovor oko uvođenja izravnih letova na ovoj liniji u zimskom redu letenja 2016./2017.g. (počinje potkraj listopada sljedeće godine). Pregovori oko svih drugih detalja (uvjeti letenja, broj tjednih frekvencija i slično) nastavljaju se.

foto : Avioradar 

Odgovori