U Zagrebu će se održati 4. Aviation Bussines Arena

U Zagrebu će se održati 4. Aviation Bussines Arena 25. i 26. svibnja 2017. godine

Aviation Business Arena će se održati u Zagrebu 25. i 26. svibnja ove godine u prostoru Hrvatske gospodarske komore pod pokroviteljstvom Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Croatia Airlinesa, Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo te Hrvatske kontrole zračne plovidbe. Konferencija će okupiti akademske stručnjake i profesionalce, ali i predstavnike vlasti te povezanih institucija, uz velik broj stručnjaka koji će podijeliti svoje znanje o najnovijim trendovima u zrakoplovstvu.

Prvi dan konferencije rezerviran je za međunarodni aspekt industrije, dok će drugi dan biti posvećen domaćem zrakoplovstvu i njegovom smjeru, trendovima, sigurnosnim elementima i drugim važnim temama koje okružuju ovu ekonomski, društveno i politički važan dio gospodarstva. Predavanja i okrugli stolovi obuhvatit će teme kao što je cybersecurity, sigurnosna i druge regulative, novi poslovni modeli u avijaciji, izazovi s kojima se sučeljava avijacija itd. Bit će organizirano i stručno vođenje kroz novi terminal u Zračnoj luci Zagreb, te će biti iznesene manje poznate informacije, više nego korisne novinarima koji prate tematiku, ali i zainteresiranima za ovo područje.

Na konferenciji će svoje viđenje o industriji i stručno znanje podijeliti Ante Lažeta, direktor CCAA, Jaques Feron, izvršni direktor Međunarodne zračne luke Zagreb, Oleg Butković, ministar Mora, prometa i infrastrukture, Carlos Hernandez, direktor Everisa iz Španjolske i drugi istaknuti akteri.

Također ekipa iz Udruge Avioradar će biti prisutna na ovoj konferenciji. 

Kompletan program

Odgovori