Trade Air će povezivati Hrvatsku!

 

Iako se potpisivanje ugovora tek očekuje, Avioradar doznaje da je Trade Air odabran na natječaju Ministarstva mora, prometa i infrastrukture kao zračni prijevoznik na linijama unutar Hrvatske u periodu 2016-2020 godine.

 

 

 Zrakoplovi će povezivati direktnim letovima, Osijek sa Zagrebom, Osijek sa Pulom, Pulu sa Splitom, Osijek sa Rijekom, Rijeku sa Splitom, Split sa Dubrovnikom te indirektnim konekcijama sve navedene gradove međusobno. 

 Prema riječima direktora tvrtke g. Marka Cvijina za Avioradar.hr, planirano je da bi operacije započele sa početkom ljetnog reda letenja sa zrakoplovom Jetstream 32 kapaciteta 19 putničkih sjedala. Predloženi raspored se malo razlikuje od prethodnog, te se uvode neke nove linije koje dosad nisu postojale. 

Gospodin Davor Janušić iz  Croatia Airlinesa, nam je u telefonskom razgovoru potvrdio da je natječaj završen i da su odabrani prijevoznici koji će biti u programu “PSO”  ali do finalizacije ugovora te završetka procesa ne žele komentirati koje točno CTN linije u to ulaze. Izrazio je zadovoljstvo što je Trade Air, sa kojim imaju odličnu poslovnu suradnju, odabran kao prijevoznik po sistemu PSO za povezivanje zračnih luka unutar Hrvatske.

{modal http://www.mppi.hr/UserDocsImages/PSO%20program%202016-2020%2024-9_15.pdf}NATJEČAJ (pdf){/modal}

 

TRADE AIR: 

Ljetni red letenja: Zimski red letenja:

 Napomena: Sva vremena su UTC. Na ljetnom rasporedu dodajete +2 sata, na zimskom +1 sat.

Foto: Avioradar

Odgovori