SunClass Airlines je novo ime na linijama iz Skandinavije za Split

SunClass Airlines (DK/VKG) novo je ime danske zrakoplovne tvrtke Thomas Cook Airlines Scandinavia (DK/VKG). Skandinavski Thomas Cook nastavio je s prometom nakon jednodnevnog prekida prije oko mjesec dana, kada je propala matična britanska zrakoplovna tvrtka Thomas Cook Airlines (MT/TCX). Novi vlasnik tvrtke promjenio je sada ime u SunClass Airlines, a u logotipu će zadržati žuto srce Thomasa Cooka. 

U odnosu na ovu godinu, najavljena je i nova linija za Hrvatsku u ljetnom redu letenja za 2020. godinu: Kopenhagen – Split bit će u prometu jednom tjedno, petkom od 29. svibnja do 25. rujna. SunClass Airlines nastavit će s prometom i na ovogodišnjim linijama Thomasa Cooka i to Göteborg – Split, također jednom tjednom, petkom, te na liniji Helsinki – Split koja će isto biti jednom tjedno, ali srijedom. Karte su u prodaji kod skandinavskih turističkih agencija Spies, Tjäreborg i Ving.

Na svim linijama najavljeni su zrakoplovi tipa Airbus A321. Trenutačno se flota sastoji od 8 zrakoplova Airbus A321 i 4 veća zrakoplova Airbus A330.

 Pročitajte još:

Odgovori