Star Alliance objavio 21 pobjednika natječaja Mileage Millionaire

STAR ALLIANCE OBJAVIO 21 POBJEDNIKA NATJEČAJA MILEAGE MILLIONAIRE U POVODU 20. OBLJETNICE

FRANKFURT, 4. listopada 2017. – Kao dio proslave 20. obljetnice postojanja, Star Alliance proveo je online natječaj u kojem su pobjednici, njih ukupno 21, po jedan iz svakog Frequent Flyer programa za učestale putnike članica udruge, osvojili milijun milja ili njihov ekvivalent koje će se pripisati njihovim računima u sklopu FFP programa.

 Neovisna komisija odabrala je pobjedničke radove između velikog broja zaprimljenih, visokokvalitetnih podnesaka. Njihovi radovi prikazuju doživljaje različitih kultura u čitavom svijetu, od Grand Canyona u SAD-u, preko starih kultura Južne Amerike, brojnih gradova Europe, do zapanjujuće lijepih kultura Afrike i životopisnih mjesta Azije i Južnog Pacifika.  Karta na kojoj možete vidjeti pobjedničke radove nalazi se na internetskoj stranici Star Alliancea  www.staralliance.com/mileagemillionaire .

 Natječaj je bio otvoren od datuma 20. obljetnice Star Alliancea, 14. svibnja 2017., sve do 31. lipnja 2017. godine. Temeljio se na temi 20. obljetnice – Povezivanje ljudi i kultura. Da bi sudjelovali u natječaju, sudionici su morali poslati sliku sa svog profila ili selfie, te fotografiju koja svjedoči o njihovom omiljenom kulturološkom doživljaju. Jedinstveni alat za fotografsku obradu spojio je te dvije fotografije u jednu koja je predstavljala natječajni rad.  Sudionici su potom dodali tekstualni opis svog doživljaja određene kulture i njezine jedinstvene karakteristike. Tekst i slika su zajedno procijenjeni da bi se odredilo pobjednike. 

 Sve priloge za natječaj možete pronaći na posebnoj karti na internetskoj stranici Star Alliancea www.staralliance.com/en/explore. U skladu s temom natječaja, ovu kartu mogu koristiti i ostali putnici da bi dobili inspiraciju na temelju podijeljenih kulturoloških iskustava.

 Svaka od 28 zrakoplovnih tvrtki članica Star Alliancea također je predložila po jedno iskustvo lokalne kulture nekog od svojih odredišta, u rasponu od oslikavanja keramičkih pločica u Portugalu, do kuhanja u domovima lokalnog stanovništva u Shenzenu u Kini ili druženja sa stanovnicima Bogote u Kolumbiji, gdje nedjeljom glavne ulice grada postaju biciklističke staze. 

Pet osnivačica Star Alliancea, kompanije Air Canada, Lufthansa, Scandinavian Airlines, THAI i United, poduzele su korak dalje nudeći izazov Robertu Reidu, poznatom kao Travel Nomad National Geographica, pružajući vlastita jedinstvena iskustva različitih kultura. Ta iskustva su pretočena u sažetu dokumentarnu seriju od pet kratkih video snimaka.

 Ovaj sadržaj možete vidjeti na stranici www.staralliance.com/en/culturalexperiences, a pet snimaka Travel Nomada možete pogledati na Star Alliance YouTube kanalu www.youtube.com/user/staralliancenetwork

 

O Star Allianceu:
Udruga Star Alliance osnovana je 1997. godine kao prva istinski globalna zrakoplovna udruga koja međunarodnim putnicima nudi pristup mreži u čitavom svijetu, prepoznatljivost i besprijekornu uslugu. 

Prihvaćenost na tržištu dokazale su i brojne nagrade, uključujući Air Transport World Market Leadership Award i Best Airline Alliance, koje je udruga dobila od časopisa Business Traveller Magazine i SkyTraxa.

Zrakoplovne tvrtke članice mreže su: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brazil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI i United.

Ukupno mreža Star Alliance nudi više od 18.400 dnevnih letova u 1300 zračnih luka u 191 zemlji svijeta. U okviru Star Allianceovog modela Connecting Partner, dodatne konekcijske letove nudi i Juneyao Airlines.

Foto: Avioradar / Star Alliance

Odgovori