Sea Air ponovno odgodio početak prometa


 Ažurirano : Priopćenje kompanije Sea Air o još jednoj odgodi početka prometovanja

 

Sea Air se oglasio novim službenim priopćenjem o novoj odgodi  letova do 19. srpnja.

Aviokompanija Sea Air s iskrenim žaljenjem objavljuje da je prisiljena svoje letove za Frankfurt, München i Stuttgart prebaciti na datum 19. srpnja kada letovi kreću prema objavljenom rasporedu. Razlog nove odgode su tehničke poteškoće, preciznije, kašnjenje isporuke zrakoplova. Sea Air operativa radi 24 sata dnevno kako bi se sve poteškoće što prije riješile. Sea Air je svjestan da su se zbog ove promjene mnogi putnici našli u neprilici. Sea Air stoga svim svojim putnicima nudi povrat novca za svoje kupljene karte ili besplatno mijenjanje termina leta po želji putnika. Ni jedan putnik neće biti oštećen i svakome ćemo pojedincu maksimalno izići u susret koliko god je moguće jer nam je svaki putnik bitan – ističe se u priopćenju koje potpisuje Ivana Maksimov, glasnogovornica Sea Aira.

– Svjesni smo da je, nakon što je Sea Air nekoliko puta mijenjao termine leta, povjerenje mnogih putnika izgubljeno i da je javnost općenito nepovjerljiva oko naših letova. Svoje putnike molimo za razumijevanje i strpljenje. Sea Air je nova aviokompanija, neke poteškoće nismo mogli predvidjeti, neke su i nas same neugodno iznenadile, a neke su bile izvan naše kontrole. U svijetu aviokompanija Sea Air je trenutno na dnu prioriteta i među zadnjima dolazimo na red u isporuci zrakoplova i sličnih operativnih zahvata. Optimistično smo mislili da ćemo neke probleme prije riješiti nego što je to bilo moguće – stoji, između ostaloga, u priopćenju.

– Zbog navedenih razloga pomičemo početak ovih letova za 19. srpnja, termin dosta kasniji nego što je nužno upravo zbog razloga da si ostavimo dovoljno prostora za eventualne poteškoće. Učimo iz vlastitih pogrešaka i ova veća odgoda je upravo zbog tih razloga. Sea Air i dalje stoji iza svoje misije da poveže cijelu ovu regiju zračnim prometom s najvažnijim europskim destinacijama i na taj način cijelu regiju unaprijedi, i to svakako planiramo ostvariti. Naš početak je možda obilježen promjenama, ali svojim daljnjim radom planiramo vratiti izgubljeno povjerenje putnika i ostvariti sve svoje ciljeve na zadovoljstvo nas, naših putnika i cijele regije – zaključuje se u priopćenju.

—————————————————————————————————————————–

Za danas, 29.lipnja 2015.  najavljene linije nove kompanije Sea Air sa Zračne luke Osijek u tri

njemačke destinacije, Munchen, Frankfurt i Stuttgart, ponovno su odgođene. 

 

 

Letovi su odgođeni iz operativnih razloga. Novi termini su , letovi za Munchen i Stuttgart bi trebali

započeti 1.srpnja a let za Frankfurt 2.srpnja 2015.

 

Odgovori