Ryanair obnovio promet prema 5 odredišta u Hrvatskoj

Irski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Ryanair (FR/RYR) počeo je od srijede, 1. srpnja, letjeti na linijama prema Hrvatskoj. Tvrtka kći Lauda (OE/LDM) počela je s prometom prema Hrvatskoj na svojim linijama ranije, od prošlog vikenda. 

Prvi dolasci su bili u Dubrovnik i Zadar. Dubrovnik će imati samo jednu liniju iz Dublina i to s dva leta tjedno, upola manje nego prošle godine. Zadar će imati 10 linija što je znatno manje nego ovogodišnjih planiranih preko 30 linija. Zanimljivost je šti je linija Prag – Zadar dodatno pojačana od srpnja, odnosno uvodi se druga rotacija subotom. 

Od četvrtka, 2. srpnja, počeo je promet prema Puli prvim dolaskom iz Londona (zračna luka “Stansted”). Pula će imati 3 linije, za razliku od njih 6 prošle godine. U subotu, 4. srpnja, počeo je promet za Split na jedinoj liniji iz Dublina koja će biti u prometu dva puta tjedno, odnosno upola manje nego prošle godine.  

U Rijeci promet Ryanair počinje u ponedjeljak, 6. srpnja, s prvim dolaskom iz Londona (zračna luka “Stansted”). I Rijeka će imati upola manji promet nego prošle godine, odnosno samo dvije linije umjesto prošlogodišnje četiri. 

 

Odgovori