Qantas povezuje izravnim letom Australiju s Rimom

 

Od 22. 6. 2022. do 6. 10. 2022. Qantas će tri puta tjedno letjeti na izravnom letu Sydney – Perth – Rim te tako povezati Australiju s drugim odredištem u Europi nakon Londona gdje Qantas leti bez međuzaustavljana između Australije i Europe. Putnici će zbog toga imati mogućnost kupnje karata s različitim odredišnim zračnim lukama za izravne Qantasove letove, primjerice Sydney – London i povratak Rim – Sydney.

Izravan let do Rima će ujedno i smanjiti vrijeme putovanja u odnosu na druge letove s presjedanjima u različitim čvorištima diljem Azije, Bliskog Istoka ili Europe. Također će se ponuditi i veze prema 16 različitih odredišta u Europi, poput Atene, Barcelone, Frankfurta, Nice, Madrida i Pariza, te 15 odredišta u Italiji koja uključuju Milano i Veneciju.

Na letu će biti zrakoplov Boeing 787-9 kojem je putnička kabina opremljena i uređena za vrlo dugačke longhaul letove.

Alan Joyce, direktor Qantasa, rekao je: „Vidjeli smo nevjerojatnu potražnju za naš izravni let Perth – London te naše nove letove prema Delhiju iz Melbournea i Sydneya. Ti letovi su pravi dokaz kako su u vrijeme pandemije izravni letovi sve traženiji. Italija je jedna od naših najvećih tržišta iz Australije za putnike koji posjećuju svoju rodbinu ili prijatelje. Nakon svih ograničenja u zadnjim godinama, ovo je idealno vrijeme za renoviranje naše mreže odredišta te ćemo i dalje tražiti nove prilike na tržištu.“

Odgovori