Počeo je ljetni red letenja

Današnjim danom 26. ožujka počela je sezona s novim ljetnim redom letenja na hrvatskim zračnim lukama

S promjenom kazaljki na satu danas 26. ožujka počinje i novi ljetni red letenja, što za hrvatske zračne luke na Jadranu znači dolazak prvih sezonskih linija. Zračna luka Dubrovnik danas očekuje dolaske Turkish Airlinesa iz Istanbula, British Airwaysa iz Londona, koji dolaze i tijekom zime, te prve dolaske Aer Lingusa iz Dublina (na slici sa web-kamere), Austrian Airlines iz Beča te Vuelinga iz Barcelone i Rima. Croatia Airlines danas iz Dubrovnika pokreće svoju sezonsku linije za Paris, te dolazi iz Frankfurta, liniji koja je i u zimskom redu letenja. Zračna luka Pula danas dočekuje prvi dolazak Ryanaira iz Londona. 

Zračna Luka Split danas ne očekuje početak ni jedne sezonske linije, jer današnji dolasci su sve linije koje lete i u zimskom redu letenja, Germanwings iz Kölna, te Croatia Airlines iz Frankfurta, Münchena i Rima (na slici sa web-kamere). Prvi dolazak nove sezonske linije u Split je sutra, u ponedjeljak 27. ožujka, charter linija Small Planet Airlinesa iz Amsterdama. Zračna luka Zadar danas očekuje prve dolaske Ryanaira na čak 4 linije, iz Göteborga, Karlsruhea, Marseillea i Pariza. Zračna Luka Rijeka očekuje prvi dolazak sezonske linije sutra u ponedjeljak 27. ožujka, liniju Ryanaira iz Stockholma. Prvi dolazak na Zračnu luku Brač je u utorak 28. ožujka na liniji Croatia Airlinesa iz Zagreba.

Sve zračne luke u Hrvatskoj prema aktualnim najavama za ljetni red letenja očekuju povećanje prometa u odnosu na prošlu godinu.

Foto: Web-kamere Zračnih luka Dubrovnik i Split

Odgovori