Pilot Expo 2019. – najveći sajam školovanja i zapošljavanja u zrakoplovstvu

22. i 23. veljače 2019. u Berlinu se održava najveće godišnje okupljanje letačkog osoblja – Međunarodni sajam školovanja i zapošljavanja pilota, tijekom kojeg će sadašnji, a i budući piloti saznati o novitetima u industriji, školovanju i zapošljavanju te će imati priliku saznati o prilikama za zapošljavanje i rast u zrakoplovstvu.

“Tijekom organizacije događaja, uvidjeli smo potrebu za ovakvim sajmom i od strane organizatora i sudionika jer budući piloti traže podatke kako i gdje postati pilotom kao i kakve prednosti to zanimanje nudi. Uz to, i već zaposleni piloti imaju mnoga pitanja vezana uz nove poslovne mogućnosti, mogućnosti dodatnog školovanja itd. Pilot Expo je događaj sastajanja i rasprava o važnim pitanjima o zapošljavanju i radu u zrakoplovstvu, a vjerujemo da Expo pred buduće pilote stavlja i izazove kojime je teško odoljeti.” – govori predstavnik Pilot Expo-a, cpt. Kay Wachtelborn.

Više od 100 velikih zrakoplovnih tvrtki će sudjelovati na Pilot Expo-u poput Emirates, Cathay Pacific, Easyjet, Ryanair, Cargolux, TUI Fly, Sunexpress, TAP Air Portugal, CAE i mnogi drugi. Službeni pokrovitelj Pilot Expo-a 2019. je Qatar Airways.

Pilot Expo će trajati dva dana – 22. i 23. veljače, a održava se u Berlinu, na poznatoj Berlin Messe. Na sajmu će svi sudionici imati priliku posjetiti izložbena mjesta zrakoplovnih škola, najvećih europskih i azijskih zrakoplovnih tvrtki i agencija za zapošljavanje.

Konferencija će imati dvije teme :

1. ‘Aces’ za postojeće pilote: rasprave o zapošljavanju u zrakoplovstvu, budućnosti u zrakoplovnoj industriji, zaposlenju izvan Europe, pojedinostima o licenciranju, pilotskim mirovinskim fondovima i sl.

2. ‘Future pilots’: sudionici će se imati priliku informirati o mogućnostima školovanja u zrakoplovstvu, pripremama za pilotsku obuku, financiranju školovanja, kombinacijom pilotske obuke i drugog studija itd.

 

Više informacija o sajmu, novosti i dostupnost ulaznica provjerite na: www.pilot-expo.com

 

 

Foto © Pilot Expo

 

 

Odgovori