Otvoreni novi sadržaji u Zračnoj luci Dubrovnik

Od jučer su u Zračnoj luci Dubrovnik u ponudi novi sadržaji

 Direktor zračne luke Roko Tolić je sa predstavnikom strateškog partnera, tvrtke Gebr. Heinemann , g.Cartenom Meckom jučer svečano otvorio nove sadržaje u terminalu zračne luke rezanjem vrpce u novom, proširenom dijelu Duty free shopa. U tom novom dijelu predstavljeni su autohtoni hrvatski proizvodi uz koje još od prije u ponudi imaju artikle renomiranih svjetskih proizvođača. 

Predstavnici medija su nakon toga imali priliku prošetati se novim udostiteljskim objektom i trgovinom na gornjem katu čijim su otvaranjem i putnici u domaćim odlascima dobili kvalitetnu ponudu dok čekaju svoje letove. 

Direktor Tolić je izjavio da je ova investicija apsolutno opravdana jer brojke govore da je potrošnja u trgovini i ugostiteljstvu u znatnom porastu pa je ovakav potez obogaćivnja ponude zračne luke, logičan. 

Također je prisutnima rekao da ZLD u ožujku već bilježi porast broja putnika od 12 posto a da u ovoj godini očekuju povećanje od 17 posto te prelazak brojke od 2 milijuna odnosno 2.300.000 putnika

Uz ugostiteljsko – trgovačke sadržaje putnici su dobili i nove prostore za pušenje te terasu na kojoj se mogu opuštati prije leta. 

 

Foto: A.S. – Avioradar

Odgovori