Trade Air Embraer 120

 Ovoga puta vam donosimo ne samo on-board, nego i IN-FLIGHT predstavljanje zrakoplova i posade Embraer EMB-120 Brasilia, HA-FAL (BASe – Budapest Aircraft Service), na Trade Air-ovom letu  Osijek – Dubrovnik.

Zrakoplovna kompanija Trade Air već nekoliko godina u ljetnoj sezoni spaja Osijek i Slavoniju sa krajnjim jugom naše domovine Dubrovnikom, zrakoplovom Embraer 120 Brasilia, kapaciteta trideset sjedala.

Putovanje traje oko četiri i pol sata sa slijetanjima u gotovo svim domaćim zračnim lukama (Zagreb, Rijeka, Split). Idealna je ovo prilika stoga za vidjeti gotovo cijelu zemlju iz zraka, a pogotovo jadransku obalu, te pritom odletjeti do Rijeke, Splita ili Dubrovnika uz vrlo pristupačne cijene. Jednako tako je moguće letjeti sa i u bilo koju zračnu luku sa rute .

Let C3-813 započinje u Osijeku u 06.40 pa preko Zagreba slijeće u Rijeku. Tamo se zapravo mijenja  broj  leta koji  „postaje“  C3-814, putnici u tranzitu za Dubrovnik dobiju nove boarding-karte i nastavljaju putovanje preko Splita za Dubrovnik.

 

Međutim za zrakoplov i posadu ni tu nije „kraj“, oni nastavljaju svoj radni dan letom C3-815 iz Dubrovnika za Rijeku. Kažu da im je zabavno jer u svakoj zračnoj luci neki putnici izlaze a neki drugi ulaze.
Hvala na gostoprimstvu i vidimo se slijedećeg petka u Dubrovniku .

 

 

Odgovori