Lufthansa Allegris – novi doživljaj putovanja

 

U projektu obnove i redizajniranja unutrašnjosti putničke kabine zrakoplova nazvanog „Allegris”, Lufthansa će pružiti putnicima novi doživljaj putovanja u više od 80 novih zrakoplova Boeing 787-9, Airbus A350 i Boeing 777-9. Također će i zrakoplov Boeing 747-8 doživjeti obnovu unutrašnjosti po novim standardima. Ovim projektom će se zamijeniti više od 27.000 sjedala u što će Lufthansa uložiti 2,5 milijardi eura. Novi prvi razred će biti predstavljen 2024. u novom zrakoplovu Airbus A350. Uz prvi razred, predstavit će se i novi poslovni, premium ekonomski i ekonomski razredi.

 

Prvi razred – Suite Plus

Lufthansa će poboljšati svoj prvi razred koji će nazvati „Suite Plus”. Radi se o kabinama koje će imati zidove od poda do stropa uz vrata koja će se moći zatvoriti. Kabina će imati veliki stol te dva sjedala koja se mogu kombinirati u široki krevet.

 

Poslovni razred

Putnici u novom poslovnom razredu imat će svaki svoj odjeljak koji će pružati udobnost i privatnost zbog zidova koji su visoki do razine prsa osobe koja stoji uz taj zid, te zbog kliznih vrata. Svaki odjeljak će imati svoj garderobni ormar i minibar.

Putnici će moći birati nekoliko vrsta odjeljaka: s produženim krevetom dužine 2,2 metra, s većim radnim prostorom, sjedalo za putnike s malom djecom i sjedalo uz prozor. U sredini, sjedala koja se nalaze jedno uz drugo imaju mogućnost micanja pregradnog zida kako bi putnici mogli putovati zajedno.

 

Premium ekonomski

Novi Allegris Premium ekonomski razred nudi više prostora za noge i izvlačno odmorište za noge. Sjedalo je integrirano u školjku pa se njegovim naginjanjem ne smanjuje privatnost i prostor osobi koja sjedi iza vas. Putnici će također dobiti torbicu s kozmetikom.

 

Ekonomski razred

Ekonomski razred će imati povećani razmak između sjedala od 79 centimetara, USB priključke i držače za mobilne uređaje. Prvi redovi će imati povećani prostor za noge zbog većeg razmaka od 86 centimetara.

Odgovori