JetBlue otvara nove transatlantske rute

JetBlue je pokrenuo nove transatlantske non-stop rute. Ove sezone će nuditi Dublin kao novo odredište, a povezivat će ga s New Yorkom (JFK) i Bostonom (BOS). Svakodnevni letovi su krenuli 13. ožujka iz New Yorka i Bostona, a iz Dublina 14. ožujka. Zadnji letovi ove sezone će iz Dublina biti 30. rujna.

JetBlue je ušao na transatlatnsko tržište kako bi pokušao ponuditi putnicima bolje iskustvo tijekom leta uz nižu cijenu od ostalih uobičajenih prijevoznika. Od prvog leta 2021. do danas, JetBlue je ove europske gradove povezao sa Sjedinjenim Američkim Državama: Pariz, Amsterdam, London i Edinburgh.

U Irskoj oko 20 % svih turista iz dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država i Dublin je bio jedno od najtraženijih europskih odredišta na koje JetBlue nije letio. S jakim povijesnim vezama među Irskom i Sjedinjenim Američkim Državama, pogotovo s istočnom obalom SAD-a, na rim relacijama na godišnjoj razini putuju milijuni putnika. JetBlue putnicima iz Dublina, uz presjedanje u New Yorku i Bostonu, nudi mogućnost veza prema ostatku SAD-a, Karibima i Latinskoj Americi.

Svi putnici imaju pristup besplatnom brzom i neograničenom internetu, te velikoj ponudi filmova i serija.

Na letovima prema Dublinu letjet će popularni JetBlueov Airbus A321neo u Mint konfiguraciji, gdje je kapacitet putničke kabine 16 sjedala u Mint Suites (poslovni razred) i 144 sjedala u ekonomskom razredu.

Odgovori