Izmjene na charter linijama Braathens Regional Aviation

Švedski regionalni zračni prijevoznik Braathens Regional Aviation (TF/SCW) i ove će godine letjeti na charter linijama iz Skandinavije za Pulu, ali dolazi do nekoliko izmjena u odnosu na prošlu godinu.

Naime, kako će na charter liniji Kopenhagen – Pula letjeti novi zračni prijevoznik Jet Time (J4/JTG), Braathens ovu liniju napušta.

Jet Time letjet će na novim charter linijama za Pulu i Split

Umjesto charter linije Kopenhagen – Pula na kojoj je letio Braathens prošle godine, letjet će na charter liniji Stockholm (zračna luka Arlanda) – Pula. Iz Stockholma za Pulu prošle je godine letio TUIfly Nordic (6B/BLX) koji sada prepušta ovu liniju Braathensu. Charter linija Göteborg – Pula sa Braathensom ostaje i ove godine. Doći će do još jedne izmjene, a to je da će Braathens dolaziti u Pulu petkom umjesto subotom, kako je bilo prošle godine. U odnosu na proteklu godinu, ove charter linije će početi s prometom dva tjedna ranije.

Navedene charter linije organizira turistička grupacija TUI, a Braathens će na njima letjeti sa zrakoplovima tipa British Aerospace AVRO ARJ-100 (na slici i u videu).

 

Foto i video © Eddy Meštrović (SPU/08.2017)

Odgovori