Irski Aer Lingus pojačava sve tri linije za Hrvatsku

Irski nacionalni zrakoplovni prijevoznik Aer Lingus (EI/EIN) objavio je svoj ljetni red letenja za 2018. godine u kojemu će pojačati sve tri svoje linije prema odredištima u Hrvatskoj. Linija Dubrovnik – Dublin, počinje s prometom već 2 dana ranije prije početka ljetnog reda letenja odnosno od 23. ožujka 2018. godine sa 4 leta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede, petka i nedjelje. Postepeno od 31. svibnja 2018. godine će linija biti pojačana na svakodnevnu frekvenciju, što je u odnosu na prošlu godinu jedan let tjedno više u srcu sezone.

Linija Pula – Dublin će pored postojeća 3 leta tjedno svakog utorka, četvrtka i subote od 6. srpnja 2018. godine dobiti dodatni četvrti let tjedno svakog petka. Linija Split – Dublin će početi s prometom 2 tjedna ranije, odnosno od 15. svibnja 2018. godine će imati jedan let tjedno više, uz postojeća 2 leta tjedno utorkom i subotom uvodi se treći let tjedno svakog četvrtka.

Na linijama Aer Lingusa lete zrakoplovi tipa Airbus A320 (na slici), dok na liniji u Dubrovnik često dođe i veći zrakoplov tipa Airbus A321

Foto: Avioradar J.K. (PRG/11.2014)

Odgovori