Emirates i Maldivian uspostavljaju interline partnerstvo

Emirates i Maldivian najavili su interline partnerstvo, dajući klijentima Emiratesa pristup za 16 popularnih odredišta za odmor na Maldivima izvan Maléa. Sporazum se uspješno nastavlja nakon prošlogodišnjeg potpisivanja Memoranduma o razumijevanju između dva zračna prijevoznika kako bi se istražile mogućnosti međusobne suradnje.

Međulinijski ugovor stvorit će više opcija za klijente Emiratesa kada putuju na maldivski arhipelag, koristeći usluge i mreže prijevoznika na jednoj karti, dok će se poboljšati korisničko iskustvo tijekom cijelog putovanja.

Kupci koji putuju na egzotična otočna odredišta na Maldivima sada će moći iskoristiti prednosti letova do popularnijih odredišta za odmor nakon jednostavne i besprijekorne veze s međunarodne zračne luke Velana na atolu Sjeverni Malé. Putnici Emiratesa povezat će se s Maldivianovim uslugama kako bi došli do odabranih domaćih točaka za svoj otočki bijeg.

Klijenti Emiratesa mogu letjeti do izbora popularnih atolskih zračnih luka preko Maléa, uključujući otok Dharavandhoo (DRV), zračne luke Faresmathoda (FMT) i Funadhoo (FND), otoke Fuvahmulak (FVM), Gan (GAN), Kooddoo (GKK), zračne luke Hanimaadhoo Island (HAQ), Kulhudhuffushi (HDK), Hoarafushi (HRF) i Kaadedhdhoo Island (KDM), otok Kadhdhoo (KDO), zračne luke Madivaru (LMV), Maafaru (NMF), Maavarulu (RUL), Thimarafushi (TMF) i Ifuru (IFU).

Nadalje, korisnici koji svoj odmor provode na drugim otocima u odmaralištima, također mogu uživati u pogodnostima putovanja do najbliže točke u međulinijskoj mreži te su nadomak svog konačnog odredišta uz samo kratku vožnju, bilo hidroavionom ili brodom.

Odgovori