Emirates i Air Canada pokrenuli codeshare partnersvo

 

Air Canada i Emirates su objavili kako su pokrenuli codeshare partnerstvo koje će omogućiti putnicima nove veze prema 46 novih odredišta na tri kontinenta što uključuje Amerike, Bliski Istok, Jugoistočnu Aziju i Indijski podkontinent.

Karte s kombinacijom ta dva prijevoznika bit će dostupne za letove od 1. 12. 2022. za 35 odredišta, dok dodatnih 11 čekaju odobrenje regulatora. Potencijalno se očekuje proširenje na dodatna odredišta.

Emiratesovi putnici će moći kupiti karte za povezane letove prema kanadskim odredištima s presjedanjem u Torontu kao što su Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, Ottawa i Vancouer.

Air Canada će svojim putnicima ponuditi presjedanje u Dubaiju na Emiratesove letove prema Indijskom podkontinentu i odredištima: Colombu, Dhaki, Islamabadu, Karachiju i Lahoreu. U Jugoistočnoj Aziji odredišta će biti Bangkok, Hanoi, Phuket, Kuala Lumpur i Singapur, dok su to na Bliskom istoku Jeddah i Muscat i odredišta u Africi: Addis Abebi i Dar Es Salaamu.

Uskoro će oba zračna prijevoznika putnicima koji skupljaju nagradne milje u programu Emiratesovog Skywardsa ili Air Canadinog Aeroplana omogućiti recipročno skupljanje milja bez obzira lete li s Air Canadom ili Emiratesom. Također će moći koristiti čekaonice oba zračna prijevoznika.

Odgovori