EBA: Priznanje za Air Pannonia

Sinoć su u Palači Dverce u Zagrebu izabrani finalisti ovogodišnje European Business Award u regiji.

U svojoj kategoriji, “Entrepreneur of the Year”, izabrana je i osječka tvrtka Air Pannonia u vlasništvu obitelji Vlašić. Priznanje je u ime tvrtke preuzela Zrinka Vlašić koja je o ovom priznaju za Avioradar samo kratko izjavila: “Ponosna nagrada za ponosnu Slavoniju!”

Air Pannonia je imenovana Nacionalnim prvakom za European Business Award, sponzoriran od strane RSM, najvećeg europskog poslovnog natjecanja koji je pokrenut za podizanje poslovne izvrsnosti u europskoj poslovnoj mreži.

Nagradu,u deset godina postojanja, podržavaju poslovni ljudi, akademici i predstavnici politike iz cijele Europe a ove godine su učestvovale 33 000 tvrtke iz 34 zemlje.

Air Pannonia je izabrana nakon prve faze od strane neovisnog panela. Tvrtka je odabrana po osnovnim EBA vrijednostima: inovacija, etika i uspjeh, a sada će ići u drugu fazu natjecanja, koji uključuje video i javno glasovanje.

“Vrlo smo ponosni što je naša tvrtka izabrana da predstavlja Hrvatsku kao nacionalni prvak. European Business Award je široko priznat kao izlog za europske najdinamičnije tvrtke, a mi smo ponosni što smo prepoznati na ovoj razini.” – izjavili su u tvrtci.

Adrian Tripp, izvršni direktor European Business Award, rekao je: “Čestitam tvrtci Air Pannonia koja je izabrana da predstavlja svoju zemlju kao nacionalni prvak. Oni su ključni za uspjeh snažne poslovne zajednice u Europi, te su pokazali osnovne principe koje tražimo: inovacija, etika i uspjeh.”

Finalno natjecanje i proglašenje pobjednika se očekuje u svibnju 2017. vjerojatno u Dubrovniku.

 

FOTO: Obitelj Vlašić – Air Pannonia / EBA.

Odgovori