Jet Time letjet će na novim charter linijama za Pulu i Split

Danski zračni prijevoznik Jet Time (J4/JTG) u ljetnom redu letenja 2018. godine letjet će na novoj charter liniji Kopenhagen – Pula koja će biti u prometu jednom tjedno, svake subote od 9. lipnja do 6. listopada 2018. Na ovoj charter liniji Jet Time dolazi umjesto švedskog zračnog prijevoznika TUIfly Nordic (6B/BLX) koji će prema planu započeti promet na ovoj liniji od 5. svibnja, ali će ga Jet Time zamijeniti od 9. lipnja 2018. 

TUIfly Nordic uvodi novu liniju iz Kopenhagena za Pulu

Uz navedene nove charter linije za Pulu, Jet Time će imati i jednu izmjenu na charter linijama za Split u odnosu na prošlu godinu. Umjesto prošlogodišnje charter linije iz Umea za Split, dolazi nova charter linija Växjö – Split. Druge dvije charter linije, Kopenhagen – Split i Norrköping – Split, ostaju u prometu isto kao i prošle godine. U slučaju charter linija iz Norrköpinga i Växjö za Split, potrebno je napomenuti kako obje linije idu petkom od 18. svibnja do 5. listopada, izmjenjujući se tjedno: jedan tjedan zrakoplov dolazi iz Norrköpinga, a nakon dolaska u Split vraća se u Växjo, dok drugi tjedan dolazi iz Vaxjö, a vraća se u Norrköping. 

Na charter linijama iz Copenhagena za Pulu i Split najavljeni su zrakoplovi tipa Boeing 737-700 (na slici i u videu), dok na charter linijama iz Norrköpinga i Växjö za Split najavljen je veći zrakoplov tipa Boeing 737-800. Trenutačno Jet Time u svojoj floti ima 6 zrakoplova tipa Boeing 737-700 i nema nijedan zrakoplov Boeing 737-800.

Sve navedene charter linije su u organizaciji turističke grupacije TUI.

Avioradar zahvaljuje gospođi Emiliji iz tvrtke JetTime koja je poslala podatke o charter letovima prijevoznika Jet Time prema Hrvatskoj.

Foto i video © Eddy Meštrović

Odgovori