Croatia Airlines pruža podršku samitu 16 zemalja srednje i istočne Europe i Kine

 

Uvedeno 5 dodatnih letova između Zagreba i Dubrovnika v.v.

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u povodu predstojećeg samita 16 zemalja srednje i istočne Europe i Kine koji se u Dubrovniku održava 11. i 12. travnja 2019., uvodi pet dodatnih letova između Zagreba i Dubrovnika v.v.  

U želji pružiti snažnu podršku održavanju godišnjeg sastanka kineske inicijative 16 plus 1, Croatia Airlines u srijedu, 10. travnja, uvodi dva dodatna poslijepodnevna leta Zagreb – Dubrovnik koji će se obaviti Airbusom 320, najvećim zrakoplovom u floti kapaciteta 174 sjedala.

Dodatni let iz hrvatskog glavnog grada u Dubrovnik uveden je i u četvrtak, 11. travnja, a raspoloživi broj sjedala tog je dana dodatno povećan postavljanjem većeg tipa zrakoplova na redovitom poslijepodnevnom letu OU662 Zagreb – Dubrovnik. Veći broj sjedala bit će na raspolaganju i u petak, 12. travnja, na redovitom poslijepodnevnom letu OU665 Dubrovnik – Zagreb koji će se također obaviti zrakoplovom Airbus 320 umjesto manjim Airbusom 319.

U subotu, 13. travnja, uvedena su dva dodatna leta (ranojutarnji i poslijepodnevni) iz Dubrovnika u Zagreb, čime je povećan tržišni kapacitet za još skoro 300 dodatnih sjedala.

Uvođenjem dodatnih letova Zagreb – Dubrovnik v.v. i zamjenom tipa zrakoplova na pojedinim linijama, Croatia Airlines ponudila je sudionicima samita i svim ostalim putnicima više od 1.000 dodatnih sjedala. Osim navedenih letova, prijevoznik će u navedenom razdoblju obaviti i sve redovite letove Zagreb – Dubrovnik v.v., kojih je u prosjeku šest na dan.  

Foto: Avioradar.hr

 

Odgovori