Croatia Airlines nudi 30 % popusta za sve letove

Croatia Airlines od srijede, 13. veljače, do nedjelje, 17. veljače ove godine, putnicima nudi 30 % popusta prigodom kupnje avio karata za letove u sva domaća i međunarodna odredišta tvrtke čime putovanja u zrakoplovima nacionalnog zračnog prijevoznika postaju putnicima još dostupnija.

Popust od 30 % moći će se ostvariti isključivo prigodom kupnje karata na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr / m.croatiaairlines.hr  ili preko mobilne aplikacije, a uvjet je upisivanje posebnog promo kôda tijekom postupka rezervacije i kupnje avio karata. Posebni promo kôd bit će objavljen na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije. 

Korištenjem promo kôda putnici mogu ostvariti 30% popusta za putovanja u sva odredišta Croatia Airlinesa do veljače 2020. godine. Popust se odnosi na prevozninu, dok pristojbe zračnih luka i ostale naknade ostaju iste.

Vrijedi podsjetiti da će zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom ovogodišnje turističke sezone u redovitom prometu letjeti u 30 međunarodnih i 8 hrvatskih odredišta u 24 države čime nacionalni zračni prijevoznik nastavlja aktivno pridonositi razvoju turističkih potencijala Republike Hrvatske. Pritom će Zagreb biti izravno povezan s 24 europska odredišta u 22 države.

Novost je dodatni let utorkom iz Zagreba u Dublin tako da će putnicima na ovoj liniji ove godine biti na raspolaganju tri leta na tjedan – utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Za potrebe turističke sezone, u razdoblju od travnja do listopada, prijevoznik će, svjesan potreba svojih putnika, kao i prethodne dvije godine unajmiti dva zrakoplova CRJ1000 sa 100 sjedala. Pojačani nalet na redovitim linijama počinje uoči uskrsnih blagdana koji tradicionalno predstavljaju početak turističke sezone u Hrvatskoj, nakon čega se postupno uvode i mnoge sezonske linije iz najvažnijih emitivnih tržišta. Na vrhuncu turističke sezone tvrtka će u prosjeku obavljati 105 letova na dan.

Ove godine u zrakoplovima Croatia Airlinesa očekuje se oko 5 % više putnika u odnosu na 2018. godinu u kojoj je, podsjetimo, prevezeno rekordnih 2.168.863 putnika (2% više nego 2017. godine). – stoji u priopćenju.

 

 

Foto © Bruno Habus – Avioradar

Odgovori