Croatia Airlines i Lufthansa proširili code-share suradnju

Od sredine studenog više odredišta u code share suradnji s Lufthansom preko Frankfurta

Hrvatski nacionalni zrakoplovni prijevoznik Croatia Airlines (OU/CTN) i njemački nacionalni zrakoplovni prijevoznik Lufthansa (LH/DLH), oba članovi globalnog udruženja zrakoplovnih prijevoznika Star Alliance proširili su code-share suradnju. Od sredine studenog 2017. godine Croatia Airlines proširila je ponudu letova u code-share suradnji sa Lufthansom iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra za Hamburg, Berlin (zračnu luku Tegel) i London (zračnu luku Heathrow) preko Frankfurta.

Istovremeno Lufthansa će proširiti code-share suradnju sa Croatia Airlinesom za na domaće linije Croatia Airlinesa iz Zagreba za Dubrovnik i Split. Ovo proširenje lepeze code-share letova vrijedi od ovog zimskog reda letenja te se nastavlja i u sezoni ljeto 2018. godine odnosno do 24. listopada 2018. godine.

Podsjećamo, Croatia Airlines u codeshare suradnji sa partnerom Lufthansa već nudi letove na rutama iz Zagreba za Frankfurt i Munchen, iz Zagreba, Splita i Dubrovnika preko Frankfurta i Münchena za Düsseldorf, te iz Zagreba i Splita preko Münchena za Berlin (Tegel) i Hamburg.

Foto: Nikola Kovačević (ZAG/05.2017)

Odgovori