[ANKETA] Vodimo vas na putovanje a vi birate gdje!

Ljeto je gotovo i jesen nam kuca na vrata. Zahladilo je, u moru se kupaju samo najhrabriji, a mi sa sjetom pregledavamo fotke koje smo napravili ovog ljeta negdje na nekom putovanju. Možda je to bilo negdje na plaži, možda u nekom prekrasnom europskom gradu ili na drugom kontinentu.

Jesen i zima ne znače da putovanja prestaju. Naprotiv, ima puno gradova u kojima možete uživati u tom razdoblju i zato vas AvioRadar u suradnji sa Croatiom Airlines vodi na putovanje.

Ovoga puta odlučili smo da i vi sudjelujete u izboru odredišta pa smo zbog toga pripremili malu anketu. Glasajte za svog favorita i 4.-7. listopada budite uz AvioRadar i sudjelujte u nagradnom natječaju. Možda ćete baš vi biti sretni dobitnik i otputovati u odabrano odredište u pratnji drage osobe.

Predstavljamo gradove koji su vam ponuđeni na izbor:

 

Barcelona

Znamo da je mnogima od vas Barcelona visoko na listi želja pa vam pružamo priliku da ju posjetite i doživite nezaboravno iskustvo šetnje La Ramblom, razgledate Sagrada Famigliu i ostanete zadivljeni njenom začuđujućom ljepotom, uživate u noćnoj predstavi fascinantne fontane Font Magica ili si priuštite jednodnevni izlet do Monserrata. U ovim hladnim mjesecima vrlo je vjerojatno da će u Barceloni biti toplo tako da vi ćete uživati u ugodnom vremenu dok se mi u Hrvatskoj budemo smrzavali. Ako volite toplinu i Španjolsku znate kome trebate dati svoj glas.

Croatia Airlines tijekom ljetnog reda letenja leti na liniji Zagreb – Barcelona četiri puta na tjedan (utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom), a u razdoblju od 28.10.2018. do 13.1.2019. četvrtkom i nedjeljom.

 

Pariz

Jeste li za romantičnu šetnju uz obale Seine ili za prekrasan pogled na grad s Eiffelovog tornja? Želite li pojesti kroasan ili popiti kavicu u nekom slatkom malom kafiću ili možda posjetiti nezaobilazni Louvre i napokon vidjeti famoznu Mona Lisu? Zaista je mnogo razloga za posjetiti Grad svjetla… Ako smatrate da je Pariz najbolje odredište za vas i dragu osobu – znate za koji grad morate glasati u anketi.

Croatia Airlines leti svakodnevno na liniji Zagreb – Pariz tijekom cijele godine.

 

London

Eh taj London, njega se nikako zasititi kad se tamo ima toliko toga za vidjeti i raditi. Na primjer, napraviti selfie ispred Buckinghamske plače i Big Bena, ukrcati se u London Eye i pogledati grad s visine, prijeći preko Temze po Tower Bridgeu, posjetiti neki od mnogobrojnih muzeja ili stati na nulti meridijan u Greenwichu, a u trenucima odmora pojesti nezaobilazni fish and chips i posjetiti neki pub. Ako ste zainteresirani za sve upravo spomenuto, znamo da ćete svoj glas dati Londonu.

Tijekom cijele godine Croatia Airlines vam nudi  tri leta na tjedan na liniji  Zagreb – London Heathrow (ponedjeljkom, srijedom i petkom). Dodatno, u ljetnom redu letenja leti dva puta tjedno Split – London Gatwick (ponedjeljkom i petkom) i jedanput tjedno na relaciji Split – London Heathrow (subotom).

 

Lisabon

Kad vidite mali žuti tramvaj iz nekih prošlih vremena, prvo na što će vas taj prizor asocirati je upravo Lisabon. Provozati se uličicama u tom tramvaju poseban je doživljaj, a kamo god da krenete, Lisabon vas neće razočarati. Uz dobru hranu i vino, uživat ćete i u zvukovima nezaobilaznog fada. Svakako treba vidjeti toranj Belém, Most Vasca da Game, Spomenik otkrićima, Lisabonsku katedralu… Također, u blizini Lisabona nalaze se i bajkovita Sintra, ljetovališta Estoril i Cascais, kao i Cabo da Roca – najzapadnija točka europskog kontinenta. Dovoljno razloga za odabrati Lisabon?

Croatia Airlines u ljetnom redu letenja leti na liniji Zagreb – Lisabon četiri puta na tjedan (ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom), a u razdoblju od 28.10.2018. do 14.1.2019. ponedjeljkom i petkom.

 

 

Kopenhagen

Mala sirena i žarko obojane kuće – to je Kopenhagen, glavni grad Danske. Posjetitelji u njemu obožavaju zabavni park Tivoli, u kojem uživaju i mladi i stari. Jedna od važnijih stvari je svakako i provozati se Oresundskim mostom, koji je ustvari u jednom dijelu i tunel ispod mora, a povezuje Kopenhagen i Malmo u Švedskoj. Često ćete čuti da je Kopenhagen u najužem izboru za najbolji grad za život pa se sigurno pitate zbog čega je to tako. Stoga budite znatiželjni i dajte svoj glas Kopenhagenu.

 

Croatia Airlines leti na liniji Zagreb – Kopenhagen svaki dan tijekom cijele godine  

 

Ovo je bio naš izbor gradova, a sada je red na vama – odlučite za koje ćemo vas odredište ćemo vas nagraditi aviokartama!

 

NAPOMENA: Morate biti logirani na svoj Google račun da bi mogli dati svoj glas.

 

Foto © Avioradar

Odgovori