AIR PANNONIA: Još jedan zrakoplov u floti!

 

Nakon dva zrakoplova Cessna CitationJet, CJ registarskih oznaka 9A-JIM, i Cessna CitationJet CJ2 registarskih oznaka 9A-JIP, hrvatska tvrtka Air Pannonia odlučila je flotu pojačati s još jednim poslovnim zrakoplovom.

Novi zrakoplov u floti je Cessna CitationJet 525A –CJ2 koji će nositi registarsku oznaku 9A-JET, čime Air Pannonia postaje jedina tvrtka u Hrvatskoj koja u svom vlasništvu ima tri jeta. Riječ je o jednom od udobnijih zrakoplova ove klase, a stigao je iz Ujedinjenog Kraljevstva. S obzirom da se povećala potražnja upravo za letovima ovim tipom zrakoplova, tvrtka u vlasništvu obitelji Vlašić odlučila je slijediti potrebe tržišta i povećati kapacitete.

“Air Pannonia sad je već prepoznatiljiv brend na europskom i širem tržištu, pa tako ne čudi potreba za dodatnim ulaganjem u proširenje flote. Naši stalni klijenti su ljudi iz poslovnog svijeta, svijeta sporta, kao i šoubiznisa, koji imaju stalnu potrebu za našim uslugama.
Uz naša sad tri zrakoplova, ponosni smo i na novo uređenje i proširenje servisnog kapaciteta i hangara na zračnoj luci Klisa na kojoj smo upravo i upriličili svečani dolazak našeg novog zrakoplova.” – izjavila je Zrinka Kujundžija, voditeljica marketinga i prodaje.

Zrakoplov je u Osijek doletio pod budnim okom kapetana Krešimira Vlašića i prvog časnika Marka Lubure

Air Pannonia sestrinska je tvrtka Air Tractora iza koje stoji 28 godina stara tradicija bavljenja zrakoplovstvom. Tvrtka je u obiteljskom vlasništvu i jedina je u Hrvatskoj koja se bavi svim segmentima zrakoplovstva (školovanjem pilota, servisom, testiranjem engleske jezičnosti pilota, medicinskim prijevozom organa te, naravno, VIP prijevozom poslovnih korisnika).

Više o Air Pannonia:

 

 

Odgovori