Posjetili smo sajam turizma u Beču

Proteklog vikenda, od 10. siječnja do 13. siječnja 2019. godine, održan je turistički sajam “Ferien Messe” u Beču. Na sajmu je bilo preko 800 izlagača iz 80 zemalja svijeta. Tijekom četiri dana posjetilo ga je čak 155.322 posjetitelja. Zemlja partner sajma bila je Indonezija, a partnerska regija iz Austrije bio je Burgenland. I Avioradar je posjetio taj sajam, a ponajviše radi zrakoplovnih tvrtki koje su bile prisutne na sajmu. 

Izdvajamo zrakoplovne tvrtke koje su se predstavile na sajmu: Austrian Airlines, Laudamotion, ANA All Nippon Airways, China Airlines, EVA Airways, Emirates, Ethiopian Airlines, THAI Airways i Turkish Airlines.

U sklopu štanda zračne luke Beč predstavili su se i sljedeće zrakoplovne tvrtke: Croatia Airlines, Aeroflot, Air Canada, Hainan Airlines, LEVEL, LOT Polish Airlines, Luxair, Nordica, People’s Viennaline, SunExpress, TAP Air Portugal, Tunisair i Ukraine International Airlines. 

Zračna luka u Beču ima za sobom iznimno uspješnu godinu. Nakon propadanja prijevoznika Air Berlin i Niki koji su bili značajno zastupljeni u Beču, vrlo brzo su njihovo mjesto zauzeli novi zračni prijevoznici s novim linijama iz Beča. Među njima su najviše Eurowings, Laudamotion, LEVEL i Wizz Air. I na dugim interkontinentalnim linijama Beč je dobio nove među kojima izdvajamo Austrian Airlines za Los Angeles i Montreal, Air Canada iz Toronta, Air India iz Delhija, ANA All Nippon Airways iz Tokyja, Hainan Airlines iz Shenzhena, te Royal Air Maroc iz Casablance. 

Pogledajte našu galeriju fotografija sa sajma:

[widgetkit id=”89″ name=”Sajam_FerienMesse_Wien_2019″]

Pročitajte još:

Foto © Avioradar – Marijo Dedić-Jandrek (01.2018)

Odgovori